Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ben sevgiyi kocamdan öğrendim..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuben sevgiyi kocamdan öğrendim..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Konu: ben sevgiyi kocamdan öğrendim..
    Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 10:20

Bir erkek karısına baktığı karısıda kendisine baktığı vakit Allah her iksinede rahmet nazarı ile bakar ve erkek karısının elini tuttuğu zaman her ikisininde günahları parmakları arasından dökülüp gider. Hz. Muhammed ( S.A.V.)

Serpil sabah kalkar kalkmaz her gün yaptığı gibi pencereleri açıp havalandırdı. Salonun penceresini açarken sabah kahvesinden dönen komşularınıı gördü. "Ne zaman uyanırlar ev işlerini ne zaman bitirilerde kahve içmeye giderler aklım almıyor" dedi kendi kendine. Çocuklarına birer bardak süt verdikten sonra kapıdan gazetesini alıp çekyata uzandı ve hergün beğenerek okuduğu köşe yazarının yazılarının olduğu sayfaya gelince birden heyecandan ölecek gibi oldu. Çünkü yazar geçen hafta bu hafta evlilik konusunu işleyeceğini söylemiş serpilde hemen kalemi kağıdı alıp yazara bir mektup yazmıştı. Yazarda onun mektubunu aynen yayınlamıştı.

Önce eşini sonra akrabalarını ve arkadaşlarını arayıp durumdan haberdar etti. aramasa gücenirlerdi. Arasa sanki görgüsüzlük gibi olurdu. Ama gücenmelerinden iyiydi. Heyecanlıydı. hemen yazısını okumaya başladı.

Herkese merhaba !

Ben sevgiyi kocamdan öğrendim. Genç kızken sevgi sadece filmlerde olur zannederdim.Bizim evde sevginin adı sanı olmazdı. Birbirimiz severmiydik sevmezmiydik hiç düşünmedim. Anne ve bamaın kavgalarına defalarca şahit olduk ama birbirlerini sevdiklerini gösterecek en ufak bir işareti dahi görmedim. sevgi deyince aklıma sadece babamın bahçede besleyip büyüttüğü köpeği geliyor. babam köpeğini okşarseveronunla oyunlar oynar konuşurona güzel sözler söylerdi.köpeğine söylediği güzel sözlerden hiçbirini bize söylemedi. annem ise ayrı bir alemdi. ya temizlik yaparyada gezmeye giderdi.bizi severmiydi bilmiyorum ama bize hiç göstermedi de söylemedi de. evi kirlettiğimizde veya kardeşlerimle kavga ettiğimizde sadece kızardı.belki haklıydı. çünkü dört kardeştik ve sürekli birbirimizle didşirdik.

ailemin seçtiği kişiyle evlendim. evlilikten hiçbir beklentim yoktu. evliliği annemlerinki gibi bir şey zannediyordum.evlenince ev temizlersin yemek yaparsınçocuk doğurursunarada bir kocanla kavga edersin. bir gün mutlu bir gün mutsuz yaşayıp gidersin. evlilik böyle bir şey diye düşünürdüm.

evlendiğim gün eşim beni gelinliğin içinde uzun uzun süzmüş "ne kadar güzelsin" demişti.

daha önce hiçkimse bana böyle güzel olduğumu söylememişti.çokta güzel olduğumu düşünmüyordum ama onun bana güzel olduğumu söylemesi içimi kıpır kıpır etmişti. ogün duyduğum güzel söz daha sonra duyacağım güzel sözlerin sadece bir başlangıcıydı.eşim bana her fırsatta iltifat eder beni sevdiğini söyler. bana sevginin sadece filmlerde değil gerçek hayatta da olduğunu gösterdi. eşimle çok güzel anılarımız var. ama beni en çok etkileyen ve mutlu eden anımı sizlerle paylaşmak isterim.

ilk çocuğumun doğumundan 2 ay sonraydı. kontrol için doktoruma gittiğimde hamileliğimde karnımda oluşan çatlakların ne zaman geçeceğini ve doğumdan sonra kalan göbeğimin nasıl eriyeceğini sordum. doktorum " estetik ameliyat olmadıkçao çatlaklar geçmez.jimnastikle göbeğiniz biraz erir ama hamilelikten önceki haline gelmez. ancak kendini estetik cerrahın ve bir güzellik uzmanının eline bırakırsanız eski halinize dönersiniz." dedi nerede bizde o kadar para.

başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. akşam eşimle konuşana kadar üzüntümden kendi kendimi yedim bitirdim. akşam eşim canımın neden sıkkın olduğunufarkedince neler olduğunu sordu.ona doktorun söylediklerini anlattım.

bazı kadınlar doğumdan sonra eşlerinin kendilerini beğenmediğini söylüyorlar. beni yine eskisi gibi sevecek ve beğenecekmisin diye sordum. o bana "ben seni karnın dümdüz diye sevmedim ki şimdi göbeğin var diye sevmekten vazgeçeyim. hem karnındaki çizikler ve göbeğin beni kesinlikle rahatsız etmediği gibi hoşumada gidiyor. artık bir annesin ikimizin parçasını taşıdın ve o izler bana bunu hatırlatıyor. karnındaki işaretler seni daha kadınsı yapıyor." dedi. eşimin sözleri bütün üzüntümü giderdi.

doğum yapmamın üzerinden 10 yıl geçti. bu arada bir bebeğimiz daha oldu. eşimle birbirimize olan sevgimiz kesinlikle azalmadı. geçenlerde genç kızkenki resimlerime baktım. kendimi çok çirkin buldum.birde yakınlarda çekilmiş bir fotoğrafıma baktım. şimdiki halimi güzel buldum. şunu anladımki sevgi çirkin bir kadını güzel yapabilir.sevgisizlik ise güzel bir kadını çirkin yapabilir.sevgi sihirli bir değnek gibi değdiği herşeyi güzelleştiriyor. bana sevgiyi öğrettiği için eşime herkesin huzurunda teşekkür ediyorum.

bütün okuyuculara sevgi dolu mutlu günler dilerim.

KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 15:41
Cry tek kelimeyle harikaaaa
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 18:49

cok guzel bi paylasimdi saol canim

Yukarı Dön
piraye Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 385
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2008 Saat 22:23
çok güzel
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2008 Saat 22:48
gercekten cok güze ellerine saglik
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2008 Saat 19:17
ellerine sağlıkClap
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2008 Saat 20:07
yüreğine ellerıne saglık ClapClapClapcok guzelSmile
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2008 Saat 22:50
ellerine sağlık canım çok güzeldi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.