Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beslenme saatii ??yardımmmm????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubeslenme saatii ??yardımmmm????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
prenses_20 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 65
Mesajın Direkt Linki Konu: beslenme saatii ??yardımmmm????
    Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 14:22
Confusedarkadaslar benim bebeğim 7 aylık doktorumuz sabah kahvaltısında aptamil mama verebilirsin dedi ama bebeğim yemiyor bende peynir,pekmez gibi şeyler veriyorum. benim sorum sizlere kac saate bir emzirip ek gıda ara öğün vermeliyim sizler nasıl beslediniz ...??????? 
bana yardım edermisinizzzz  ???Star
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 14:29

Canım Öncelikle kuzucuğunu Allah bağışlasın

ben bebeğime asla mama vermedim.emzirdim ve ek gıda olarak kendim hazırladım.meyva püresiyle başladım daha sonra sebze pürelerini kullandım.kaşık mamalarından nadir olarak aldım.ama genelde kendim hazırladım yiyeceklerini.bebeğinin isteğine göre değişir o programlamayı kendin yapsan daha iyi olur.daha çok emzirmeni tavsiye ederim.istersen aşağıdaki linkede bir bak

Yukarı Dön
prenses_20 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 65
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2010 Saat 17:17
teşekkür ederim yardımınızz için
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2010 Saat 15:59
Evet Şükrana katılıyorum canım. Sütün geldiği sürece emzir ek gıda içinde mamaya kesinlikle başlama. Bende meyva püresiyle başladım. Sadece oğluma özel sebze çorbaları yaptım her gün tazesiniyaptım. Sonra sabah kahvaltısınıda bebe bisküvisi ile başladım. Ama yumurtayı ayrı yedirdim. Birde annelik iç güdüsü öyle saatle beslemedim hiç ben acıktığını hissediyorsun. Ama en çok emzir mamaya başlarsan memeyi emmemeyebaşlıyorlar.
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2010 Saat 16:54
arkadaşlar yazmış gerçi ama bence de en güzeli emmek istediği her an emzirmeli bebekleri hazır mamalarada hiç gerek yok  kadir bey sürekli söylüyor en güzeli evde kendin hazırlamak herşeyini, küçük cezvem vardır benim pilavı filan günlük ona yaparım çocuklarıma özel
ara sıra siz kahvaltı yaparken yumurta sarısından tuzsuz peynirlerden tattırırsınız evde pişen yemeklerin suyundan tattırırsınız, meyve ezerek verirsiniz, yoğurt verirsiniz öğleyin emzirme aralarında, zamanla bir düzen oturur rahatlarsınız inşaallah
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2010 Saat 22:16
canım bende bütün annelerde ek gıdaya geçerken bu stresi yaşadı merak etme. ne yadiricem, ne kadar yediricem, kaç saat arayla yediricem düşün dur. ama inanki başlayınca birde bakmışsın herşey rayına oturmuş ve kendiliğinden bi düzen almış. zaman kavramı her bebek için ayrıdır canım. kimi sık aralıklarla yer kimi daha uzun. senin bebeğinde kendine bi süre belirleyecektir. ama her fırsatta tabiki anne sütü. arkadaşlar neler verebileceğini yazmış zaten. kendine sıkıntı yapma zamanla düzene girecektir.Clown
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.