Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beslenme ve aşı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbeslenme ve aşı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Konu: beslenme ve aşı
    Gönderim Zamanı: 18 Tem 2011 Saat 22:34

bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Tem 2011 Saat 22:44
hocam iyi günler size 3 sorum var 1. hocam forumdan 6. ay aşısı olarak yapılacak hepatit b aşısının sol kola yapılması gerektiğini okudum yapmazlarsa eğer sol koluna yapmaları için ne gerekçe göstermeliyim ne demeliyimki sol kola yapsınlar 2. hocam oğlum 4250 52 cm doğdu 5 aylık ölçümü 9450 71 cm obez olma riski varnı çünkü ne bulsa ağzına götürmek istiyor gerçi çok seçiçi süt ve süt ürünleri hastası 3.hocam günde 7 danino yiyor  versem dahada yer benide emiyor 300cc süt içiyor üstelık sütü su yerine soğuk soğuk kullanıyor  suyuda severek içiyor kahvaltıda (süt içine bie yemek kaşığı labne peynir 5 bebe bisküvisi) birde 60 gr meyve veriyorum sizce abartıyormuym ama istiyor resmen atlıyor süte 7 danino çokmu fazla
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2011 Saat 09:49
1- HepatitB aşılarının, mutlaka "küçük adaleye" tercihen omuz adelesine yapılma mecburiyeti vardır. Ben bilakis, sol kolu BCG aşısı olduğu için tercih etmiyorum. Yoksa, her iki koldanda yapılabilir. Mühim olan, bacaktan veya deri-altı yapılmaması..
2-Bir yaş cesametine gelmiş, Maaşallah... Boyu ile uyumlu olduğundan pek karışmam.
3- Biraz "masraflı" olmasından başka bir zararı yok.
Yukarı Dön
taha Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2011 Saat 10:01
hocam cevabı bekleyip oturuyordum birde hocam kulağını temizliyorum bir bakıyorumki ta mmesine (kulak) kadar sarı pislik atmış bu nasıl mümkün oluyor kulağında bir problemmi varda bu kadar sıkpisleniyor
bilgi gerçek hazinedir
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118630
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2011 Saat 10:46
O gördükleriniz, kulağın ifrazatıdır ve normaldir. Sadece gördüklerinizi temizleyin, aşırı titizlik yapmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.