|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey tekrar rahatsiz ediyorum bas cevresi ile ilgili eski mailleinizin hepsini okudum tarifinize gore bebegimin basini bende olctum
41 cm geliyor birkac kere olctum ayni cikiyor. Dr 5 gun once 40 olcmustu yanlis olcmuste olabilir bebegim agliyordu o sirada Saglik ocagi kontrolumuzde beni cok korkuttular bu ayda boyle bir olcunun cok buyuk oldugunu soylediler Bebegim 36 gunluk ve tablonuza gore 3 aylik olculerde canim cok sikkin Ne yapmaliyim cok endiseleniyorum.Bu kadar buyuk olcu normalmidir 3 aylik olunca kafasi kac cm olcak epey buyuyecek Birde bebegim sadece anne sutu aliyor 1850 gr kilo aldi bununda etkisi varmi Dogumda 3750_50_38 bas. Kilosu 3450 dustu 1 aylik 5300_56_41bas
Düzenleyen vinil - 26 Nis 2017 Saat 18:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120635 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her seyi IRI!!! Kilo:500gram fazla, Boy:1,5cm fazla, Bas; 3cm fazla... Takip edilecek!!. |
|
![]() |
|
vinil ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 158 |
Kadir bey
2. Ay olcumleri Bas 42.3 cm Kilo 6800 gr Boy 60 cm Bas icin usg istendi cektirdik normal cikti Bas cevredi takibi icin dr cok onemsemefi diger ay kontrole gerek yok dedi Dogru mudur sizce? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120635 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sacmalik!! Bas US'u ile ne gorecek de ne yapacak!! Ugrasmayin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey
Bas cevresi takip edilecek demistiniz 4 aylik olcumler su sekilde Dogum 38 cm 1.ay 41 2.ay 42.3 3.ay 43.2 4.ay 44.4 cm boy 67 cm kilo 8250gr Bas normal seyrinde buyuyor mu 4 aylik olcumlerine gore cok buyuk mu? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Basinin; onden ve yandan resimlerini gonderebilirmisiniz..
|
|
![]() |
|
.
Düzenleyen vinil - 26 Tem 2017 Saat 03:56 |
|
![]() |
|
Simdiye kadar kafasi buyuk diyen olmadi o yonde dikkat cekmiyor Kizimin 6 aylik bas boy ve kilo olcumleri oglumun 4 ayligiyla ayni Düzenleyen vinil - 26 Tem 2017 Saat 07:47 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|