Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beslenme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbeslenme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Tiramisu35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Tiramisu35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: beslenme
    Gönderim Zamanı: 31 Tem 2015 Saat 08:14
Hocam 10 şubat 2015 doğumlu oğlum.
4250 gr 50 cm boy ve 36 cm bas cevresiyle doğdu.
Halihazırda 5.5 aylık
Son ddeğerler 8600 gr 68.5  cm boy 44 cm bas çevresi..

4.ayindan 5.5 ayına kada r 200 gr almış boy 5.5 cm uzamış bas 1 cm büyümüş.. 1.5 ay için bu değerler nasıl?

2. Ayından buyana memeyi reddetti ve bıraktı su ana kadar (sadece anne sutu)nu sagarak biberonla icirebildim oda uyku uyuduğu sırada..

Hergun 1000 cc civarı sut sagmaya devam ettim yalniz arık sut azalmayq başladı..yetmediği zamanlarda en azından günde bir öğün ek besin vermeye mecbur kaldım.

Yalniz oğlum anne sütü dışındaki nerdeyse hemen herşeyi kusuyor.meyve,muhallebi,yoğurt, sadece tadımlık ağzına surmem bile yetiyor kusmasina.

Ek gıda yerine mama denedim 2 farklı çeşit..birini daha içerken diğerini içtikten  bir saat sonra yine kuştu hem de fiskirtarak..ve bunu defalarca kes yaptı..

Simdi nasıl bir yol izlemeliyim..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118280
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2015 Saat 09:27
65cm ve 7.4kg olmasi gerekirdi. Ddaha ne istiyorsunuz?? 1.200gram fazlasi olan bir cocuk, zorlanirsa tabiiki kusar..
Az yedirin, zorlamayin, duzelir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.