|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Berrah2323 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrah2323
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mon ve wbc degeri için 15 gün sonra tekrar bakalim dedi zaten hocam. Oyle bir konusuyorki hocam eger wbc yukselmezse arastirmaya yonlendirecem fln demisti.insab haliyle korkuyo ve sizin tabirinizle çarka sokuyo bizi hocam.ilk cocugumu sizin ogutlerinizle buyuttum maşallah sapasağlam.
Peki hocam 1 haftada 90 gr almis hocam.haliyle cok az. Suan 39 günlük 3480 gr olmuş.bize ne onerirsiniz. Saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gidin Allahaskina!!! Dusmussunuz bi cahil, sersemin eline, oyuncak edilip duruyorsunuz.. Dogumda; 700gram eksigi vardi... Birde her bebek, dogduktan sonra; 300-400 gram kaybeder, onuda hesaplarsak, bu gidisle, 2 ay bittiginde; 4,400
gram olmasi yeterlidir.
|
|
![]() |
|
Berrah2323 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrah2323
Ah sayin hocam bebegimde tanimlanlamis down sendromu suphesi var.kan testi sonucu mayis ayinda cikacak.ben neye itiraz etsem down sendromunda olabilir ondan bakalim soyle yapalim diyo dolayisiyla bende birsey olur diye korkup kuzu kuzu dediklerini uyguluyorum.cok yiprandim ve cok uzuluyorum😢 saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bakinca; Down Sendromunu anlayamiyorlarmi???? Yu yani!!! Asirlardir bilinen hastalik... Ilk tarif edildiginde; "Kan testi" mi vardi!!! Yuz ve avuc iclerinin resimlerini gonderin, ben soyleyeyim..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrah2323
![]() Düzenleyen Berrah2323 - 12 Nis 2017 Saat 02:43 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Down sendromu degil!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrah2323
Bu da diger avuc ici hocam
Düzenleyen Berrah2323 - 12 Nis 2017 Saat 09:20 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berrah2323
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|