|
Beyaz leke |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Kbrmrt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ara 2020 Saat 23:06 |
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Depigmente Nevus... Hicbir onemi yok, hicbir sey de gerekmez..
|
|
![]() |
|
Kbrmrt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dönüşünüz için teşekkür ederim vücudunda 3 adet mercimek büyüklüğünde kahverengi leke var önemsemeli miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir onemi yok.
|
|
![]() |
|
Elizadaninannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizadaninannesi
Hocam kızımda da benzer lekelerden var daha büyük şekilde ben de çok korktum bakabilir misiniz?
|
|
![]() |
|
Barakas61 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2023 Konum: Ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barakas61
Kac yasinsa kiziniz benim oglumdada cikti yeni
|
|
![]() |
|
Elizadaninannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elizadaninannesi
4 ay 25 günlük sizin
|
|
![]() |
|
Barakas61 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2023 Konum: Ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Barakas61
Benim oglum 7 yasinda aksam yattik sabah kalktigimda bir cok yerinde yama seklinde vardi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|