|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 19:03 |
hocam merhabalar.
kızım 2.5 yaşında. anneanne bakıyor ben çalışıyorum. anneanne ani bir kararlar bezden çıkaröış çocuğu. ama ne çişini diyor ne kakasını. tuvalete gitmek istemiyor. türlü vaatlerle kandırıp götürüyoruz o zaman yapıyor çişini. ama götürmesek çocuğun da umrunda değil altına ha yapmış ha yapmamış. bizim kız çok dilli her şeyi söylüyor çişini niye söylemesin diye kalkıştığımız bu yolda 2 gündür hezimete uğradık. devam edelim mi? pes edip beze geri mi dönelim? sizin fikrinizi bu konuda biliyorum ama acaba pes etmesek mi? yeniden beze dönersek çocuğun kafası karışır ve işimiz ilerde daha zor olur diye de korkuyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosuna ugrasiyorsunuz.. Tuvalet egitimi, kedi-kopek yavrularina verilir. Insanlarda, icgudusel olarak, 4 yas bitene kadar kendiliginden hallolur.
Goreceksiniz, anneanne, basarili olamayinca, kizi hirpalayacak, cezalandirma yoluna gidecek. Kibritle veya isitilmis tornavida ile cocuklarin cinsel organlarini yakanlari cok gordum.. Beze donun, altini baglayin, zamani gelince zaten baglatmiyacak. Eski mailleri okuyun, Vaktinde bu konu cok konusuldu.. Tekrar basa donmek istemiyorum.. |
|
![]() |
|
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razı olsun. ben de öyle düşüyordum. aklın yolu bir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|