Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bezden çıkmak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbezden çıkmak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurogretmen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 128
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bezden çıkmak
    Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 19:03
hocam merhabalar.
kızım 2.5 yaşında. anneanne bakıyor ben çalışıyorum.
anneanne ani bir kararlar bezden çıkaröış çocuğu. ama ne çişini diyor ne kakasını. tuvalete gitmek istemiyor. türlü vaatlerle kandırıp götürüyoruz o zaman yapıyor çişini. ama götürmesek çocuğun da umrunda değil altına ha yapmış ha yapmamış. bizim kız çok dilli her şeyi söylüyor çişini niye söylemesin diye kalkıştığımız bu yolda 2 gündür hezimete uğradık.

devam edelim mi? pes edip beze geri mi dönelim? sizin fikrinizi bu konuda biliyorum ama acaba pes etmesek mi? yeniden beze dönersek çocuğun kafası  karışır ve işimiz ilerde daha zor olur diye de korkuyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119052
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 19:23
Bosuna ugrasiyorsunuz.. Tuvalet egitimi, kedi-kopek yavrularina verilir. Insanlarda, icgudusel olarak, 4 yas bitene kadar kendiliginden hallolur.
Goreceksiniz, anneanne, basarili olamayinca, kizi hirpalayacak, cezalandirma yoluna gidecek. Kibritle veya isitilmis tornavida ile cocuklarin cinsel organlarini yakanlari cok gordum..
Beze donun, altini baglayin, zamani gelince zaten baglatmiyacak.
Eski mailleri okuyun, Vaktinde bu konu cok konusuldu.. Tekrar basa donmek istemiyorum..
Yukarı Dön
nurogretmen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 128
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurogretmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 19:34
Allah razı olsun. ben de öyle düşüyordum. aklın yolu bir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.