|
Beze |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 20:47 |
Hocam iyi gunler 12 aylik bir kizim var 9800 kiloda 75 cm boy hocam ve burun akintisi oksurul var bugun fark ettim kulaginin arkasinda beze geldi elime panikledim bir an ne olabilir gostermeme gerek var mi 1 yas kontrolu var yarin ama once sizden fikir almak istedim hic dokundurmayayim sizin fikrinize gore. Bu arada 3 aydir kilo alimi olmadi hastalikdan 200 gr da gitti.
|
|
![]() |
|
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynısı tam o yerde benim 5 yaşındaki kardeşimde de var 1 sene oldu hala duruyor geçmedi panikleyecek bişey yok kadir hocama sormuştum yerinden oynuyor ise sıkıntı yok demişti baş parmağınız ve işaret parmağınız arasında itekleyin oynuyorsa sıkıntı yoktur
|
|
![]() |
|
melmus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
Evet oynuyor kayiyor yani hastaliktan mi acaba diye dusundum bir an
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117778 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okusaniz, bilirdiniz. Onemsiz.
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|