Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bi anda şiddetli karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbi anda şiddetli karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 13:07
Hocam  o ağrının olduğu günden sonra bi daha herhangi birşey olmamıştı.  Size de söylemiştim.  Burun akıntısı yok ateş yok fakat bugün yine aynı şekilde bi kriz daha atlattık. Şiddetli ve karnı taş gibi sancı,  sadece o anda olan balgamli gibi ve tıkanmalı öksürük ve aşırı terleme 
Bu domuz gribi böyle başka bir belirti olmadan 2 gün arayla kriz şeklinde olur mu hocam
Başka suphelenmemiz gereken bi durum var mıdır
O an gerçekten çok korkutucu 
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 14:37
Hocam 3. Kez 1.5 saate sonra tekrarladı o anda vücudu soluklasiyor ve hani usudugumuzde mor renkli damar gibi bi hale döner ya cildini öyle oluyor 5-10 dk sonra yavaş yavaş normallesiyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 16:14
Musait bir zamanda, bir kan sayimi yaptirabilirmisiniz?
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 16:17
Hocam cuma günü yaptırmıştır bu başlık altında gönderdim tekrardan mı yaptirayim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120646
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 16:30
WBC:10.3 olmasi, zaten hastaliginin, Gripal oldugunu gosteriyor
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 16:36
Hocam belki sizi görüyorum ama ben tüm maillerinizi okuyorum.
gripal olduğunu anladim fakat başka şeyle alakası var mıdır durumu baya ağır oluyor. Birde kriz aninin dışında çocukta hiçbişey yok. Bi anda anlattiklarim oluyor sonra normallesiyor sıkıştı yarım saatte bir olmaya başladı lütfen yardımcı olun karnında falan bişe yoktur di mi. Hiç böyle bişeyler karşılaşmadım çok acı çekiyor karnı da Şemsettin oluyor 

Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 16:37
Şemsettin değil semsert oluyor olacaktı.  Birde krizle birlikte ateş yükseliyor ishal kusma falan yok
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 22:58
Hocam vakit bulamadınız herhalde ben durumunu özetlemek istiyorum.
3 gün önce hiç bişey yokken 38 derece ateş başladı yarım saat sonra çok ağır karın ağrısı ve terleme 20 dk falan sürdü ve bu 20 dk süreçte şiddetli öksürük sonrasında kendiliğinden geçti. 2 gün hiç bişey yoktu. Sonra bu kriz tekrardan başladı ve bu sefer yarım saat 45 dk bir tekrarladı. Ishal yok kusma yok kriz anı dışında öksürük yok. Sonrasında ateş 39.7 ye kadar yükseldi bi müddet böyle gitti gece uyuyacagi zaman çok ta halsiz ve yorgun olduğu için paranox verdim. Buna rağmen sadece 39 a kadar düştü.  Kan sayımı ni falan yollamistim.
Sizce nedir Bu domuz gribine benzemiyor sanki ultrason falan gerekirmi. Bu kötü ciddi hastalıklardan biri değildir değil mi çok endileseliyim.  Saygılar

Düzenleyen ayemel - 01 Haz 2014 Saat 23:00
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.