|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam o ağrının olduğu günden sonra bi daha herhangi birşey olmamıştı. Size de söylemiştim. Burun akıntısı yok ateş yok fakat bugün yine aynı şekilde bi kriz daha atlattık. Şiddetli ve karnı taş gibi sancı, sadece o anda olan balgamli gibi ve tıkanmalı öksürük ve aşırı terleme
Bu domuz gribi böyle başka bir belirti olmadan 2 gün arayla kriz şeklinde olur mu hocam Başka suphelenmemiz gereken bi durum var mıdır O an gerçekten çok korkutucu
|
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
Hocam 3. Kez 1.5 saate sonra tekrarladı o anda vücudu soluklasiyor ve hani usudugumuzde mor renkli damar gibi bi hale döner ya cildini öyle oluyor 5-10 dk sonra yavaş yavaş normallesiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Musait bir zamanda, bir kan sayimi yaptirabilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
Hocam cuma günü yaptırmıştır bu başlık altında gönderdim tekrardan mı yaptirayim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:10.3 olmasi, zaten hastaliginin, Gripal oldugunu gosteriyor
|
|
![]() |
|
Hocam belki sizi görüyorum ama ben tüm maillerinizi okuyorum.
gripal olduğunu anladim fakat başka şeyle alakası var mıdır durumu baya ağır oluyor. Birde kriz aninin dışında çocukta hiçbişey yok. Bi anda anlattiklarim oluyor sonra normallesiyor sıkıştı yarım saatte bir olmaya başladı lütfen yardımcı olun karnında falan bişe yoktur di mi. Hiç böyle bişeyler karşılaşmadım çok acı çekiyor karnı da Şemsettin oluyor
|
|
![]() |
|
Şemsettin değil semsert oluyor olacaktı. Birde krizle birlikte ateş yükseliyor ishal kusma falan yok
|
|
![]() |
|
Hocam vakit bulamadınız herhalde ben durumunu özetlemek istiyorum.
3 gün önce hiç bişey yokken 38 derece ateş başladı yarım saat sonra çok ağır karın ağrısı ve terleme 20 dk falan sürdü ve bu 20 dk süreçte şiddetli öksürük sonrasında kendiliğinden geçti. 2 gün hiç bişey yoktu. Sonra bu kriz tekrardan başladı ve bu sefer yarım saat 45 dk bir tekrarladı. Ishal yok kusma yok kriz anı dışında öksürük yok. Sonrasında ateş 39.7 ye kadar yükseldi bi müddet böyle gitti gece uyuyacagi zaman çok ta halsiz ve yorgun olduğu için paranox verdim. Buna rağmen sadece 39 a kadar düştü. Kan sayımı ni falan yollamistim. Sizce nedir Bu domuz gribine benzemiyor sanki ultrason falan gerekirmi. Bu kötü ciddi hastalıklardan biri değildir değil mi çok endileseliyim. Saygılar
Düzenleyen ayemel - 01 Haz 2014 Saat 23:00 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|