Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bilek kırılması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

bilek kırılması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119549
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2022 Saat 12:47
Mümkün olduğu kadar az hareket ettirin. Alçılı ise, bir şey yapmayın, agrı kesici alabilirsiniz.
Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2022 Saat 14:04
Kadir hocam kusura bakmayın çok soruyorum benim evde 3 tane bebek var, sol kolum alçıda olunca sağ kolumla yani tek kolla bebeğin altını değiştiriyorum,yemeklerin veriyorum, yani demem o ki alçılı kolla iş yapmasamda diğer kolumu kullanarak hareket etmem doğrumu yoksa tamamen oturup tuvalet dılında kalkmamalımıyım hocam. çevremdeki herkes birşey söylüyor bende ne yapacağımı şaşırdım hocam. Allah razı olsun sizden,iyi ki varsınız hocam.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2022 Saat 20:15
İmkan meselesi. Çevrenizde size destek olabilecek candan kimseler varsa, tabiiki oturup istirahat etmeniz
 mümkündür.

Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2022 Saat 16:05

https://resimyukle.io/r/sgbmyigzAk

https://resminiz.com/r/lbYiW

Kadir hocam bugün acile gittim çok ağrım vardı, ağrı kesiciler geçirmiyordu ağrımı, yukarıda eklediğim filmleri çektirdi doktor, filme baktıktan sonra da tomografi istedi,  bende çektiremedim tomografiyii size danışmadan birşey yaptırmak istemedim hocam, bileğindeki kırık durumu belli oluyormu filmde, bana kayma var ameliyat olabilirsin dedi doktor. Bugün alçıda oluşunun 14. Günü ama bileğim kırılmadı 28 gün oldu, bileğimdeki geçmeyen ağrının sebebi ne olabilir hocam, çok teşekkür ederim hocam,iyi ki varsınız.

Düzenleyen selamet - 14 Ağu 2022 Saat 16:38
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2022 Saat 18:07
İstanbul da iseniz, Dr Burhan Uslu'ya gidin. 
Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2022 Saat 18:22
İstanbulda değilim hocam, Çorumdayım, filmde kötü birşey varmı hocam, doktor tomografi istedi o sonuca göre alçıylamı devam edeceğiz yoksa amaliyatmı olacaksın karar vereceğiz dediler. ama ben tomografiyi çektirmedim, çektirmem gerekiyormu hocam?
-amaliyatmı olmam gerekiyor hocam?
-yakın çevrede,Samsun ve Ankara illeri var hocam.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2022 Saat 20:03
Benim branşım değil. Ben bir noktaya kadar yardımcı olabiliyorum. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.