Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bilgisayar oynatıyor musunuz arkadaşlar?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubilgisayar oynatıyor musunuz arkadaşlar?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2010 Saat 14:30
bende zararlı olduğu kanısındayım ama malesef engel olamıyorum
uydumuz taşındığımızdan beri (1,5 aydır) tam çekmiyor kayyusunu izleyemiyor bu yüzden bende kayyu açıyorum bittiğindede pc başıdnan kalkmasının gerektiğini söylüyorum  en fazla 15 dakika sürer bu durum
inatlaşmıyor kalkıyor ama benide oturtmuyor
anne artık kalkmalısın bu kadar yeter gözlerin acıycak diyorLOLLOL
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2010 Saat 14:41
oğlum 48. ayını dolduracak bu ayın sonunda ve yaklaşık 7-8 aydır kullanıyor bilgisayar harfleri adını soyadını yazmayı öğrendi bu yolla ama sanmayınki bilgisayarın başına oturtup ben işime bakıyorum hayır zaten girdiği yerler oynadığı oyunlar hep gözetimimizde,
başlarda oğlumda yumurcakta ne izlediyse googleda aratıp bulup izliyordu ama çok sürmedi çabuk sıkıldı, bazen benle bazen babasıyla belli oyunlar oynuyor hepte zeka geliştirici fikir üretici oyunlar ve çok zevk alıyor bunlardan,
zaten ben günün belli zamanlarında belli kısa sürelerde oturmasına izin veriyorum izinsiz asla oturamaz kalk dediğimde kalkar bazen sapıtıyo ama tutarlı kesin  davranıyorum bir süre sonra unutuyor zaten,
ben çok karşı değilim anladığınız gibi, ilerde zaten öğrenecek ayrıca ben ve babası bilgisayar kullanırken sen kullanma demek sigara içen annenin sen içme zararlı demesine benzer,
önemli olan kontrol altında iyi tutmak

Düzenleyen yunahu - 11 Ara 2010 Saat 14:44
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2010 Saat 22:04
Benim oğlumda 4 yaşında. Sadece Word'da yazı yazıyor, adını falan yazıyor. Günde belki yarım saat belkide hiç. Bilgisayarı anne ve babaların iş yapmak için kullandığını söylüyoruz. Evde ben tasvip etmiyorum. Okulda gerekenleri öğrenecek zaten. 
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2010 Saat 00:25
Bizim evde hafta ici kesinlikle yasak hafta sonu 1 er saat bizim sectiğimiz oyunları oynuyor aslında hic olmasa keşkeConfused
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2010 Saat 16:44
arkadaşlar çok sağolun hepiniz
o zaman biraz öğretmeye başlayıp gün içinde benim kontrolüm altında bir saatten fazla olmamak şartıyla oynamasına izin vermeliyim yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla

Düzenleyen mine - 13 Ara 2010 Saat 16:52
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2010 Saat 16:58
içine nasıl siniyorsa minecim en doğrusunu sen bilirsin...inş. ipin ucunu kaçırmazsın, bu bücürleri bi yeer kadar kandıabiliyoruz. çünkü zamanla gözü açıldı mı, dahasınıda istiyorlarLOLLOLLOL
Yukarı Dön
ahmetefe Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2010 Saat 17:11

Bizim oğlumuz henüz bilgisayar oyunları ile tanışmadı.

Sadece arabaları izlemek istiyor, kendi bebeklik fotoğraflarına bakıyor, anneanne dedesiyle konuşmak istiyor, masum istekler Big smileBig smile
çok da vakti olmuyor zaten bilgisayara kreşte olduğu için.
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2010 Saat 17:16
öznurcum valla aslında biraz kendimden de korkuyorum o bilgisayar başına oturur bende rahat edersem kısıtlamazsam diye
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.