|
bilimsel araştırma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alev-kerem ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 505 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alev-kerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2019 Saat 19:33 |
merhabalar hocam sayenizde kreste ilk yılımızı antibiyotiksiz atlattık iyi ki varsınız iyi ki yılmadan engin bilgilerinizi paylaşıyorsunuz. Bu sefer ki sorum farklı. ankara üniversitesinin ankara ili genelinde 400 çocukla yapacağı bir çalışmayla ilgili kresten bir kağıt yolladılar:
Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Özel Eğitim doktora programı kapsamında 3-5 yaş grubu çocuklara yönelik zihin kuramı ölçeğinin geçerlik ve güvenirlik çalışması. Amaç : çocukların başkalarının duygularını isteklerini düşüncelerini ve niyetlerini anlama becerilerini değerlendiren araç geliştirme. çocuklarla 1 kerelik 15 dakikalık 2 oturumla okulda yetkililer eşliğinde görüşme yapılıp yüz ifadeleri gösterilip resimdeki kişinin hissettikleri sorulacak hikaye tamamlatilacakmis. Eki evrakta da aile sosyo ekonomik durum kitap okuma sinema tiyatro alışkanlığı gibi sorular var. oğlum 5 yaşında bu çalışmaya soksam anlamlı bir sonuç elde eder miyim yoksa gereksiz mi fikrinizi almak istedim saygılarımla. |
|
Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Toplum icin faydali olabilir de; bireyler icin, pek bir anlam ifade etmez, ama sokun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|