Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bıngıldak ve kilo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbıngıldak ve kilo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ecrinnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Konu: bıngıldak ve kilo
    Gönderim Zamanı: 04 Haz 2009 Saat 16:01
Merhaba Kadir Bey;

kızım tam 6 aylık bugün sağlık ocağındaki ölçümlerde boy68cm kilo 7650 baş:44cm .son iki ayda ek gıda cermem rağmen sadece 1 kilo almış.buarada kızımın 3.dişi çıkmak üzere..ateş hiç olmadı şimdiye kadar arada öksürüyor ben ozaman ballı limon veriyorum ve geçiyor tabii serum fizyolojikte kullanıyorum.kilo alması için ne yapabilirim sizce kilosu iyimi.geceleri sadece emiyor.

birde bugün hemşire bıngıldağının doğumdan beri1,5 olduğunu söyledi hiç kapanma olmamış sağlık ocağının verdiği devit 3 damlayı kullanıyorum.hergünde damlatıyorum..sizce bir sorun varmıdır kızımda büyüme var ama neden bıngıldağı hiç kapanmıyor??
teşekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2009 Saat 17:59
Bıngıldak en erken 9. ayda kapanır. 18 aya kadarda gecikebilir, hiçbir mahzuru yoktur. 6 Aylık çocukta, 2 ayda 1 kilo almasını beğenmiyorsunuz ama kızınızın kilosu iyi...Diş değil ateş, hiçbir şey yapmaz, hepsi "kocakarı" uydurmasıdır. Bıngıldağı ile filan uğraşmayın, o eskidendi, artık bakmıyoruz bile... Koca kafalılarda geç kapanıyor, ufak kafalılarda erken kapanıyor, hepside normaldir. Ayrıca D vitamini ilede bir ilgisi yoktur.
Yukarı Dön
ecrinnur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haz 2009 Saat 18:55
teşekkür ederim kadir bey sizde olmasanız..sağlık ocağındaki doktor ve hemşirelerin artık emekli olması gerekiyor ..ya kendilerini geliştirsinler yada emekli olup gençlere yer versinler..ne sorsam bilmiyorum diyorlar bide insanın içine kuşku düşürüyorlar..sinir oluyorum..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.