|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oranje ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2017 Saat 16:33 |
Merhaba hocam. 65 günlük bir oğlum var. Doğum bilgisi 3700 gr 50 cm ve 35 cm baş çevresi. Bugün aşı olduk ve 65.ci gün kilosu 6200 gr 58 cm ve 39 cm baş çevresi. Doymadığı için günlük 3/4 biberon 100 ml mama alıyor. Onun dışında istediği zaman emziriyorum.Gaz problemimiz yok ve gayet keyifli bir bebek. Kaka rengide çoğunlukta saman sarısı. Gelişimi normal mi yoksa biraz fazla mı acaba? Bıngıldağına doğduğunda küçük demişlerdi. Bugün ebe multitabs'ı gün aşırı yarım ölçek vermemi söyledi. Ben ise 20.ci günden beri günlük 1 ml veriyordum. Size danışmadan değişiklik yapmak istemedim. Hocam 59 aylık bir oğlum var. Doğum kilosu 3200 boy 48 cm idi Şuan kilosu 16.5 boyu 107 cm Hafif x bacak gibi görünüyor bacakları. En son 2016 mayısta bir ampul d-vit içirmiştim. Sizce bacaklarda sorun var mı ? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117860 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiye'deki saglik calisanlarinin bilgilerine guvenmeyin.. 1- 2 aylik erkek bebek kilosu: 5,450gramdir. 750gram fazlasi var, sakin ek gida vermeyin, anne sutu yaninda sadece su verin.. Ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinden takibini yapin.. Bingildagi da kafaniza takmayin, bu hususta hicbir sey bilmediklerinden emin olun ve MultiTabs'i HERGUN, gunde;1ml olacak sekilde verin.. 2- Abinin; 1 kilo eksigi var, her gun en az 600ml veya ustu sut/sutlu gida aldigindan emin olun.. Bacaklarinda cok az bir aciklik daha kalmis, Bir ampul Dvit3 daha verin... Bu yaz bol gunese ciksin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|