|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MeralB ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2017 Saat 21:45 |
Hocam merhaba ah keşke burada olsanız size torunumu getirebilsem sizin yazılarınızı okuyarak size güven duydum benim 7 aylık torunum var doğduğunda biotinidaz eksikliği tanısı konfu ilk ölçümü %30 sonra %23 iki ay önce %39 dendi üç gün önceki testinde %16 çıktı bu arada çocuğa genetik tahlili yapıldığında problem var deyip anne/babanında gen testleri yapıldı sonucu 2 ay sonra alacağız doğduğundan beri haftada 3 gün bioak 5mg kullanıyor kızımızda hiç bir belirti yok ama internetteki yazılar bizi korkutuyor şuan kısmi eksiklikte ilaç kullandığımız halde değeri düştü daha sonraları daha çok düşüp tam eksikli oluşursa semptomlarını görürmüyüz sizin tecrübelerinize ve görüşlerinize çok değer veriyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim uzun bir yazı oldu özür dilerim saygılar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
%15- %30 aktivite arasina; "kismi eksiklik" denir.. Bu tipler, gunde; 5 ila 20mg arasi Biotin verilmesi ile, tamamen normal bir hayat surerler.. O okuduklariniz, TAM eksiklik halinde gorulen arazlardir. Sizde boyle bir durum yok.. Sadece; tedavinize devam edin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|