Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bir aydir kabiz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbir aydir kabiz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı berayim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bir aydir kabiz
    Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 20:14
hocam merhaba kabizlikla ilgili bi sorum olucakti oglum 4yasinda 16kilo bir aydir kabizlik yasiyo ilkinde 4 gun yapmadi sancidan duramadi aci cektigi icin acile goturduk lavman siktilar ve yapti sonra bir kac gun iyi gitti rahat yapti tekrardan 4 gun yapmadi ve aci icinde kivrandi zar zor zorluya zorluya yaptirdik zorlamak ne kadar dogru bilmiyorum bu boyle devam etti 4 gun yapmiyo sonunda acilar icinde lavmanla fitille yaptiriyoruz bugunde ayni aliskanlik devam etti artik tuvalete bile girmek istemiyo kakasini tutuyo acidigi icin yapmak istemiyo buyuk bi kargasa icinde zorla oturtturuyorum tuvalete yarim saat bekliyoruz cigliklar icinde aciyo diye geri cekiyo kendini mecburen yine lavman yaptik ama bugun damla damla kan geldi poposundan ve sanki meme olurtu kenarinda catlamis gibiydi kanda vardi ustunde biz belcikada yasiyoruz doktor movicol diye bi ilac verdi hergun 2 kere verecekmisiz kakasi duzene girecekmis henuz baslamadik ama cok caresizim cocugumun bu hallerin kahrediyo beni zorlamaktan baska elimden bisey gelmiyo ne yapmaliyim nasil korkusunun yendirmeliyim uzman doktora tam kontrolmu yaptirmaliyiz simdiden tesekkur ederim hocam vaktinizi aldim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120592
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 22:50
Her gunde ayni mevzuu anlatilmazki.. Eski maillere bir bakin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.