|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berayim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 171 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 20:14 |
hocam merhaba kabizlikla ilgili bi sorum olucakti oglum 4yasinda 16kilo bir aydir kabizlik yasiyo ilkinde 4 gun yapmadi sancidan duramadi aci cektigi icin acile goturduk lavman siktilar ve yapti sonra bir kac gun iyi gitti rahat yapti tekrardan 4 gun yapmadi ve aci icinde kivrandi zar zor zorluya zorluya yaptirdik zorlamak ne kadar dogru bilmiyorum bu boyle devam etti 4 gun yapmiyo sonunda acilar icinde lavmanla fitille yaptiriyoruz bugunde ayni aliskanlik devam etti artik tuvalete bile girmek istemiyo kakasini tutuyo acidigi icin yapmak istemiyo buyuk bi kargasa icinde zorla oturtturuyorum tuvalete yarim saat bekliyoruz cigliklar icinde aciyo diye geri cekiyo kendini mecburen yine lavman yaptik ama bugun damla damla kan geldi poposundan ve sanki meme olurtu kenarinda catlamis gibiydi kanda vardi ustunde biz belcikada yasiyoruz doktor movicol diye bi ilac verdi hergun 2 kere verecekmisiz kakasi duzene girecekmis henuz baslamadik ama cok caresizim cocugumun bu hallerin kahrediyo beni zorlamaktan baska elimden bisey gelmiyo ne yapmaliyim nasil korkusunun yendirmeliyim uzman doktora tam kontrolmu yaptirmaliyiz simdiden tesekkur ederim hocam vaktinizi aldim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her gunde ayni mevzuu anlatilmazki.. Eski maillere bir bakin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|