merhaba doktor bey,
---ilk sorum kızım 7 ay 6 günlük, sabah kahvaltısında 4 bebe biskuvisi, 20 gr bebekler ,için satılan labne peynir, 2 çay kaşığı üzüm pekmezi anne sütü(yoksa ılık su) karışımı veriyorum ama peynir ve pekmezin aynı anda yedirilmesi demir emilimini azaltmaz mı diye de aklıma hep takılıyo... yrumlarınızı bekliyorum.
---kızım yaklaşık 2 hafatdır emekliyor, 5 gündür de her bulduğu yere tırmanıp ayakta durmak istiyo. çoğu kez koltuklara dayanmış buluyorum. ayakta durması sorun yaratır mı? doktorlar şu sıra desteksiz oturtun diyolar ama kızım hiç destekli oturmadı zaten. ayak üstü de tutmayın dedikleri için bu konu kafamı karıştırıyor..
---kasımın 8 inde ankaraya gitme ihtimalimiz var. istanbulda yaşıyoruz. daha önce de dediğim gibi kızımda bulantı sorunu var. bugun yine 10 km bile gitmeden çıkardı. uçakla gidebiliriz sakıncası olur mu? ve aynı konu içinde çok zorunlu olmadığı için gripten korunmamız gerekiyorsa gitmeyebiliriz. gerçekten ülkemizde korkulacak düzeyde domuz giribi tehlikesi var mıdır?gitme nedenim de düğün olması. kalabalığı hesaba katmanız açısından söylemek istedim.
şimdiden teşekkür ederim...