|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2017 Saat 12:14 |
Kadir bey merhaba.değerli vaktinizi saçma sorularımla alıcam gene ama siz söyleyince içim öyle rahat ediyo ki. Hakkınızı helal edin
6 aylik oglumun saçını kesmek istiyo esim .ben daha erken olduğunu düşünüyorum ama genede size sormak istedim.kimi doktorlar bingilda kapanmadan yapılmasın diyormuş. Birde oglum biraz tembel galiba. Henüz dönmuyo. Kafa hakimiyetide tam degil..birde hemen kafasını ceviriyo uzun süre bakmıyo endiselenmelilmiyiz. .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne alakasi var!!!! Bingildak; 9 ay'da kapanabilir, 19 ay'da da kapanabilir, boyle sacma bir sey olurmu??? 1- Yuzu koyun yatarken, basini kaldirabiliyormu? 2- Yuzune baktiginizda; gulumsemesi varmi?? |
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gülümsüyor evet.yüzü koyun yatarken kafasını gömüyor genelde kaldırmıyor çok. Kilolu olmasının etkisi de olabilir mi.9.5 kilodan fazlaydı en son. Birde ne zaman su vermeye basliycaz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yuzunun ve yatar durumda, boy ciplak (bir tek alti kapali olsun) resimlerini gonderin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Şub 2017 Saat 07:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|