Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bir öneri lütfen...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBir öneri lütfen...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 14:49
canım eğer beşiğe alışkınsa ve hala beşikte yatma hevesi varsa beşiği kaldırman en uygunu yoksa yatağa alışması zor olur sonra yatak kalır yeni pensese bir beşik daha almak zorunda kalma riski ortaya çıkar oda küçükse bu da zor sen bence sök yatağı Approve

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 15:31
Şimdi, "bu beşiği kardeşime vercem, o daha çok küçük, ben büyüdüm" falan diyo ama hiç inanmıyorum bu laflara LOL LOL LOL onun için çözüm arıyorum. tamam beşiği kaldırayım, hiç kurmayım ben o zaman...
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 15:49
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Şimdi, "bu beşiği kardeşime vercem, o daha çok küçük, ben büyüdüm" falan diyo ama hiç inanmıyorum bu laflara LOL LOL LOL onun için çözüm arıyorum. tamam beşiği kaldırayım, hiç kurmayım ben o zaman...
canım kardeşine verecem deme bence içinden kızabilir buna
tavır koyabilir gibi geliyor
oyüzden sen kaldır madem bebek gelince kurarsın o arada şevvalde yatağına alışır
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 4966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 15:53
bence deWink

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
heryilmaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 778
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 16:20
canım yatağı için kızına özel birşeyler al yada kendi beğensin nevresim felan
bide bak işte kocaman abla yatağı olmuş kızım felan de Tongue

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 16:33
bir seneryo buldum kevserLOL
şevvale deki kardeşine hediye vermek istermisin oda evet der (demek zorunda senaryo gereğiLOL)
senin beşiğini güzelce beraber hazırlayalım.Kardeşini çok sevdiğini biliyorum bu nedenle senin sevdiğin beşiğini hediye olarak vermen güzel olacak.gibisinden artık başrol oyuncusu sensin  nasıl ikna edeceğin senin yapacağın role bağlı LOL
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 16:36
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

oooo şevvalim zaten ikna olmuş bile.sen bu senaryomu çöpe at gitsinLOLLOLLOLLOL
kevsercim şaka bir yana eğer şevval böyle dediyse sen inanmamazlık yapma onun sözüne görede kur beşiği.çocuk doğduktan sonra zınk diye kurarsan bu sefer şevval farklı tepkiler verebilir.Bence şevvali beşiği kurarak şimdiden alıştırman daha güzel olacak.kendi yatağınıda süslerle,oyuncaklarla ya da ne bileyim güzel nevresimlerle cazip hale getirebilirsin.
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2010 Saat 21:34
biz de betüle 3 ay önceden yatak aldık birde güzel süslü püslü uyku seti çok da sevdi kardeşinden hediye dedik sende ona kendi beşiğini hediye edersin dedik tamam dedi
kardeşine de güzel bir nevresim takımı aldık beşiği beraberce hazırladık yatak odamızın bitişiğinde ki koridora koyduk yatak odasına koyarsak belki kıskanır diye düşündük
şu son bir haftaya kadar herşey yolundaydı gelenlere anlatıyordu kaydes bana yatak gönderdi bende ona yatağımı verdim benim yatağım büyük süslü onun yatağı küçük artık ben büyüdüm abla oldum diyordu
şimdi gün boyu beşikten çıkmıyor ben bebek oldum diyor ağlıyor mızmızlanıyor bu benim beşiğim diyor kardeşime vermem diyor
bende şöyle bir çözüm düşündüm
bir arkadaşımın bebeğinin sepet beşiği var istersen sana veririm demişti baktık ki betül beşiğini kıskandı sorun çıkardı sepet beşiği arkadaşımdan alıp betül bebeğe alşıncaya kadar onda yatıracağım zamanla alışır sonuçta herşeyi anlıyorlar büyüyorlar çabuk alışır diye düşünüyorum
eğer sende ödünç alabilirsen birinden sepet beşik şevval kıskanırsa onda yatırırsın bakalım bizim bir haftamız kaldı sonucu buraya yazarım sana da fikir olur

Düzenleyen mine - 23 Eyl 2010 Saat 21:37
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.