Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bir öneriii
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubir öneriii

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 91011
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2009 Saat 02:07
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

biz buraya ekleriz etkinliklerimizi... artık bizi kaile alan olursa bi bölüm falan açar herhalde

meryem cim bu zamana kadar hep mi biz açtık konu başlıklarını topikleri hiç mi biryere birşey açmadınızConfused.hiçbirşey oturmamış şak karar veriliyor tema okeydir diye yazdığın yazı uslüp o kadar kötü ki yazmadan edemedim.başından beri takipteyim.bende senin yazının atına yazmıştım sende görmemişsin ve yazmışsın benim yazımı görmediğini değil de meryem beni kale almadı diye mi düşüneyim aşk olsun LOLBig smileConfused

yuh diyorum başka da bi şey demeyim diyorum ama tutamıyorum kendimi
farkındaysan bu topik açılalı tam 7 ay olmuş ...bi türlü sonuca varılamadı ...tek başıma şak diye temayı belirlemiş değilim...biz bekliyoruz ki bi bölüm açılsın haftanın üyesi bölümü gibi...kurallar falan belirlensin...biz de oraya ekleyelim etkinliklerimizi...ben mod ya da yönetici değilim biliyoor musun?topik açabiliyorum ama bölüm açamıyorum...ben dahil bi çok arkadaşım o kadar hevesli ki bu konuda 7 ay bize çok uzun geldi...hiç ses falan çıkmayınca hadi dedik biz başlayalım devamı gelir herhalde diye düşündük....

bu benim üslubum..."kötü uslüp" diye eleştirmek de senin üslubun
bütün mod ve yöneticilerime saygılar.
one minnıt
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2546
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2009 Saat 08:58

Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

biz buraya ekleriz etkinliklerimizi... artık bizi kaile alan olursa bi bölüm falan açar herhalde

meryem cim bu zamana kadar hep mi biz açtık konu başlıklarını topikleri hiç mi biryere birşey açmadınızConfused.hiçbirşey oturmamış şak karar veriliyor tema okeydir diye yazdığın yazı uslüp o kadar kötü ki yazmadan edemedim.başından beri takipteyim.bende senin yazının atına yazmıştım sende görmemişsin ve yazmışsın benim yazımı görmediğini değil de meryem beni kale almadı diye mi düşüneyim aşk olsun LOLBig smileConfused

yuh diyorum başka da bi şey demeyim diyorum ama tutamıyorum kendimi
farkındaysan bu topik açılalı tam 7 ay olmuş ...bi türlü sonuca varılamadı ...tek başıma şak diye temayı belirlemiş değilim...biz bekliyoruz ki bi bölüm açılsın haftanın üyesi bölümü gibi...kurallar falan belirlensin...biz de oraya ekleyelim etkinliklerimizi...ben mod ya da yönetici değilim biliyoor musun?topik açabiliyorum ama bölüm açamıyorum...ben dahil bi çok arkadaşım o kadar hevesli ki bu konuda 7 ay bize çok uzun geldi...hiç ses falan çıkmayınca hadi dedik biz başlayalım devamı gelir herhalde diye düşündük....

bu benim üslubum..."kötü uslüp" diye eleştirmek de senin üslubun
bütün mod ve yöneticilerime saygılar.
one minnıt

Selamlar,

Ben açıkçası topiğin başından beri ayrı bir bölüm açılmasını istediğinizi anlamamıştım... Eğer haftanın etkinliği gibi bir bölüm açılması isteniyorsa ve sizler bu bölümü sahiplenecekseniz, ilgi göreceğini düşünüyorsanız tabii ki açarız...
Ama önce bence sizler tam olarak nasıl bir şey olmasını istediğinizi netleştirin. Bölüm açmak kolay.

Sevgiler...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2009 Saat 16:31
aslında neler istediğimizde belli...

15 günlük peryotlar halinde bir tema belirleyip etkinliklerimizi burada paylaşacağız...

buarada burcu ben müze görüntülerimi hazırladım fakat daha yüklemedim.....LOL
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2009 Saat 16:16
Öncelikle mey. gelen gerginlikten dolayı üzgün olduğumu belirtmek istiyorum...

Haluk Bey ,biz arkadaşlarla bir giriş ve gelişme yaptık elimizden geldiğince...Azımsanmayacağını düşündüğüm bi çoğunluk da varım dedi ...Ben açıkcası bekledim ki bir büyüğümüz (yani mod ve siz)tarafından konu bağlansın ok denilsin...EE e o da olmayınca gece gece üç arkadaş hadi dedik biz başalayalım ...

İstiyoruz ki:
***15 günde bir belirlenen konu çerçevesinde çocuklarımızla bir etkinlik yapalım .
***yapacağımız bu eğlenceli,öğretici,zihin geliştirici,nitelikli etkinliği de resim ya da video ile paylaşalım.
***yaş sınırlaması yok.Her anne her yaşdaki bebeğiyle ya da çocuğuyla yaptığı etkinlikleri paylaşabilir.
***amaç çocuklarımızla nasıl kaliteli vakit geçirebiliriz örnek olması açısından bir arşiv oluşturmak.
***Bu bölümde ayrıca yorum yapılmasını istemiyoruz.Teşekkür butonlarının yeterli olduğu kanısındayız.

Saygılar...
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2546
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2009 Saat 16:08

Öncelikle mey. gelen gerginlikten dolayı üzgün olduğumu belirtmek istiyorum...

Haluk Bey ,biz arkadaşlarla bir giriş ve gelişme yaptık elimizden geldiğince...Azımsanmayacağını düşündüğüm bi çoğunluk da varım dedi ...Ben açıkcası bekledim ki bir büyüğümüz (yani mod ve siz)tarafından konu bağlansın ok denilsin...EE e o da olmayınca gece gece üç arkadaş hadi dedik biz başalayalım ...

İstiyoruz ki:
***15 günde bir belirlenen konu çerçevesinde çocuklarımızla bir etkinlik yapalım .
***yapacağımız bu eğlenceli,öğretici,zihin geliştirici,nitelikli etkinliği de resim ya da video ile paylaşalım.
***yaş sınırlaması yok.Her anne her yaşdaki bebeğiyle ya da çocuğuyla yaptığı etkinlikleri paylaşabilir.
***amaç çocuklarımızla nasıl kaliteli vakit geçirebiliriz örnek olması açısından bir arşiv oluşturmak.
***Bu bölümde ayrıca yorum yapılmasını istemiyoruz.Teşekkür butonlarının yeterli olduğu kanısındayız.

Saygılar...

Eğlence/Kültür sanat başlığının altına Etkinlikler diye bir ana başlık açıyorum...

Her hafta yeni bir topik açarak devam edersiniz altında... Hatta isterseniz o başlıkta farklı etkinlikler de düzenleyebilirisniz... Wink

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2009 Saat 10:33

Ben heyecanla katılım bekliyorum..

E hadiii!!..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 91011
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.