Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BİR SORUM OLACAK?(sünnet)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBİR SORUM OLACAK?(sünnet)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2008 Saat 22:57
Keşke yaptırsaydık ahh ahhh... Simdi 7 aylık oldu oğlum acaba cok canı yanar mı ve iyileşmesi uzun mu sürer?!
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7816
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2008 Saat 10:20
Orjinalini yazan: bernad bernad Yazdı:

Keşke yaptırsaydık ahh ahhh... Simdi 7 aylık oldu oğlum acaba cok canı yanar mı ve iyileşmesi uzun mu sürer?!

Canısım benim bu konu başlığında bir arkadaşım oğlunu 7 aylık sünnet yaptırdığını yazmış belki okumuşsundur. Bayağı zor olduğunu yazmış. İstersen sen bir doktoruna sorWink.
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
Liiiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 332
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2008 Saat 10:39
benim oğlumda 9 aylık bizde sünnet yaptırmayı düşünüyoruz en azından bir yaşındanh önce olsun istiyoruz. Doktorumuza sorduk tavsiye ediyor, hastane ortamında yaptırın dedi sadece.

Cennet Kokulum
Yukarı Dön
anico Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nis 2008 Saat 17:55
Sevgili Nazniran,

Oğlum şu an 33 günlük ve doğduğunun 2. günü sünnet yaptırdık ve maşallah 5 günde iyileşti. Doğum yaptığım hastanedeki çocuk cerrahına danıştık, çok iyi bir karar verdiğimizi ve tavsiye ettiğini  ve hücreler çok çabuk yenileneceğini söyledi ve ona yaptırdık. Aradan çıktı ve en önemlisi çocuk için ileride korku verici bir şey yaşamayacak . bir merhem veriyorlar 10 gün kadar o merhemi her alt açtığımızda pipisine sürdük ve çok çabuk iyileşti. Ben san atavsiye ederim. Ama yine de sen doktora danış.
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2008 Saat 09:26
bende çok isterdim doğumdan hemen sonra sünnet ettirmeyi ama olmadı işte.Şimdi oğlum 9 aylık ve yaza sünnet ettirmeyi düşünüyorum.Ama büyükler buna çok karşı.Yok efendim büyüsünde görsün sünnet kıyaftini...vs vs bana saçma geliyo.Çocuk hareketlendikçe zor olacağını düşünüyorum.Şuan ettirsem bile benim bıdığı kaç kişi tutar bilmem...Anico sen en doğrusunu yapmışsın benceClapClap.Çocuğun aklı ermeden sünnet ettirmeli bence...
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 13:19
Benim iki oglumda henüz sünnet olmadilar. Simdiki aklim olsa bende dogar dogmaz yaptirirdim. O zamanlar kimse bana birsey söylemedi, benim de aklima gelmedi. Simdi büyük oglum 5 bucuk yasinda, kücügü ise neredeyse 8 aylik. Büyügü 2 sene falan sonra sünnet ettiricem. Simdi cok zorlanirim diye düsünüyorum. Kendisi biraz nazli zaten. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burada narkoz verip sünnet ediyorlar. Yesimcim "... benim bidigi kac kisi tutar bilmem.." yazmissin. Lokal anestezi ile mi sünnet olucak? Yazik ya cocuk öyle cok korkar. Birde birkac kisi onu tutarsa kesin panik yapar cocuk.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.