|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
fatma tülay ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 14:09 |
meraba arkadaşlar,
sabah annemle babam kızımı doktora götürdü ( ben ve eşim çalıştığmızdan dolayı gidemedik
![]() sanırım bu halk arasında kalp deliği denilen şey
![]() ![]() doktorlara sorulan soruları taradım ( ilk 36 sayfasını ) ama bulamadım
endişeliyimmm
![]() ![]() bu konuda bilgisi olan birileri varmı
not : birde sevgili modlarım bu konu ile ilgili yazı varsa eğer beni yönlendirebilirmisiniz, şimdiden teşekürler Düzenleyen ifakat - 09 Oca 2009 Saat 18:53 |
|
minik kızım büyüyor :)
|
|
![]() |
|
fatma tülay ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 395 |
![]() |
öksürüğü ile bu kalbinde olan şey farklı şeyler , alakalı değil yani
|
|
|
|
![]() |
|
piar ![]() Kıdemli Üye ![]() Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Kırklareli Durum: Aktif Değil Puanlar: 1675 |
![]() |
Merhaba canım
![]() ![]() |
|
![]() |
|
humeyra ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2007 Konum: Viyana Durum: Aktif Değil Puanlar: 2466 |
![]() |
Canim öncelikle gecmis olsun...
Buraya bir yazi ekledim http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6811&PID=171062#171062 umarim isine yarar...
![]() |
|
![]() |
|
irme ![]() Elmas Üye ![]() En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8306 |
![]() |
Fatmacım benim kızım içinde aynı şeyi demişti dr.umuz..1 aylık falandı..bebekler doğduklarında kalp kapakçıkları açık doğarmış..zamanla bu kapakçıklar kapanırmış..kapanmadığının göstergelerinden biri,doktorun kalbini dinlerken duyduğu o üfürüm sesiymiş..Gülaya dedikleri gibi bikaç ay takip edecegiz..geçmezse o zaman bi kalp uzmanı görsün dedi..ama çok şükür ki 2-3 ay sonra bi sorun kalmadı..bence hemen telaşa kapılma güzelim bikaç ay takip edilsin,gerek görülürse o zaman daha uzman bir doktor görür..Umarım sizede hiç gerek kalmaz bunlara..çok geçmiş olsun canım..
|
|
![]() |
|
![]() |
inşallah canım, dediğin gibi olurda kendi kendine iyileşir...
ben her ihtimaline karşı çocuk kardiyoloğuna götürcem, dr ve hastane araştırmasındayım şimdi
hepinize çok teşekürler arkadaşlar
|
|
|
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7479 |
![]() |
Canım benim de halen kalbimde doğuştan aort ve mitralde hafif daralma nedeniyle üfürüm var ve hamile olduğumu öğrendikten sonra sürekli kontrole gittim mesela. Yani korkma bu çok olan birşey. Benim doktorum ben küçükken bana herkesin kalbi tık tık atarken seninki tuf ruf nefes sesi çıkartarak atıyor. Sadece düzenli yılda bir kontrol gerekir demişti. Yani korkma sen içini ferah tut. Geçmiş olsun canım.
![]() |
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7816 |
![]() |
Canım üfürmenin kalp deliğiyle alkası yok üzülme. Bir çok bebekte görülüyor bu merak edilecek birşey değil canını sıkma
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|