Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - birkaç soru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbirkaç soru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 893
Mesajın Direkt Linki Konu: birkaç soru
    Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2012 Saat 02:20
merabalar sayın hocam,akılıma takılan bikaç soru hakkında tarafınızdan aydınlatılmaya çok ihtiyacım var yine,17aylık kızım bu aralar sık sık sakız istiyor özellikle sıkıştığım zamanlarda küçük bir parça veriyorum ama netice yutuyor tabi,bunun çok zararlı olabileceğini midesine yapışıp erimeyeceğini söyleyenler oldu dehşete düştüm ne derece doğrudur hocam,bir de kızım biz çay içerken mutlaka istiyor,nerdeyse su görünümünde çok az bir şeker katıp veriyorum,ılık şekerli su içiyor gibi yani,ama bu bile kansızlık yapar sakın verme diyorlar,gerçekten yaparmı hocam,şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118440
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2012 Saat 10:38
1- Yazarlar kısmında, "Sakız" ile ilgili makalem var, onu okuyun.
2- İnsanların yedikleri-içtikleri hiçbir gıda "kansızlık" yapmaz. Bu üçkağıtcı ve mamacı doktorların uydurmasıdır. Ama, yemedikleri (veya alıp yiyemedikleri) et ve diğer etli gıdaların eksikliği kansızlık yapar. Misal, 2 litre süt içip, yeterli etinide yiyen bir çocukta asla kansızlık olmaz.
3- "-ılık şekerli su gibi çay-"  çokmu şart? Hayır, gereksiz. Hatta ahlakını bozup, süt içmesine mani oluyorsa zararlı bile olabilir. Onun yerien soğuk süt içmesini tercih ederim.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Ağu 2012 Saat 10:40
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.