merabalar değerli hocam,2 ve 10yaşlarında iki tane kızım var,bugüne kadar ikisine de zymaflour kullanmadım,bilmiyordum çünkü,sizi tanıdıktan sonra sizden öğrendim,şimdi kullanmaya başlasam geçmi kaldım acaba,kullanabilirsem miktarı konusunda yardımcı olabilirmisiniz hocam,diğer bir sorum da devid3 ampul kullanımıyla ilgili,büyük kızım büyüdü artık ama küçük kızım için önerirmisiniz devid3 ampul,gelişimi fena değil,14kilo,güneşle de aramız iyi,hergün enaz 1saat parkta,hala anne sütü de alıyor,yılda 1 yada 2kez kullanmamızı önerirmisiniz,son olarak hocam,dışarı çıkarken özellikle güneşli havalarda güneş kremi kullanmalıyım 2yaşındaki kızıma,bugünlerde esmerleşmeye başladı çünkü,güneşten etkileniyor demekki,kullanmalıysak marka konusunda yardımcı olabilirmisiniz,şimdiden teşekkür ediyoru,allah sizi başımızdan eksik etmesin hocam...
|
1- Zymafluor:2-4 yaslar arasinda: 2tablet.
:4 yas ve ustu 4 tablet, (muntazam dis fircalayanlarda 3 tablet)..
2- Dvit3 ampul. Her sene 1 ampul icirebilirsiniz.
3- Gunes kremi; Istanbulda henuz gerekmez, Antalya da gerekir. Sokaga ciktiginizda alinan gunes ile Plajda alinan gunes farklidir, gezmeye giderken cok sart degil, marka hic onemli degil.
|