Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bitanem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbitanem

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2008 Saat 14:07
dr.bey sizi yeniden rahatsız edicem ama oğlumu dr.götürdüm bana burun akıntısının broşlarına indiğini ve de zatüreye cevirebileceğini söyledi birsürü ilaç yazdı DUOCID ampul6 tane sabah akşam vede aynı ilacın şurubu iğneler bittikten sonra kullanmak için muconex şurup balgam için sizce ben ne yapmalıyım kilosunuda baktı6440 gr çıktı ben bişeyi yok zannederken çok ilaç yazdı ne yapmalıyım hiç ateşlenmedi Cry
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2008 Saat 16:34
3aylık bebeğe iğne vermek....... söyleyecek söz bulamıyorum...Ne iğnelere nede şuruba ihtiyacınız yok. Serum fiz. bol kullanın, öksürük artarsa, "limonlu bal " verin. Yarım fincan su üzerine 1 tatlı kaşığı bal, üzerini limonla tamamlayın, öksürdükçe 2-3 tatlı kaşığı kadar verin, artanı ertesi gün atın, yenisini hazırlayın. İlaçların hiçbirine ihtiyaç yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.