|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Dkatre
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bitmeyen iğne antibiyotikler İYEGönderim Zamanı: 29 Oca 2017 Saat 22:17 |
|
Doktor bey daha önceki soruları okudum nitrit negatifse iye değildir demişsiniz. Kızım 4 aylıkken huzursuzluk ve kusma şikayeti ile doktora göründük idrar tahlili istendi iye dendi antibiyotik kullandık bittikten 10 gün sonra tekrar tahlil berdik geçmemiş dendi 6 günlük iğne be idrar söktürücü şurup kullandık tahlilde yine geçmediği görüldü kültüre bakıldı ona göre 5 günlük iğne artı 10 günlük antibiyotik birlikte kullanılacak dendi henüz başlamadım yarın başlamayı düşünüyordum sizi gördüm ilk iki sonucınu ekliyorum ama son kültürü elimde yok bugüne kadar boşu boşuna mı antibiyotik kullandık yani 😔
[/IMG]
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2017 Saat 19:10 |
|
Kaziklandiniz... 1- Bu yasta; zaten IYE olmasi son derecede nadirdir... 2- Huzursuzluk ve kusma, sadece IYE belirtisi degildir. 3- Dunya'da bir tek Turk doktorlari, idrarda "Lokosit" goruldu diye IYE teshisi koyarlar!! 4- Sakin Idrar Kulturune itibar etmeyin, bu yasta hicbir zaman "Steril idrar" alamazsiniz ve ureyen bakteriler DAIMA, disardan bulasmadir!! Goruyorsunuz.. El kadar cocuga igne yazacak kadar vicdansizlar!!! Okumaya devam edin... Daha ne kepazelikler var!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Oca 2017 Saat 19:16 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|