Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bitmeyen kabızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbitmeyen kabızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118124
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2013 Saat 03:30
Resmi gordum..
O disler daha cikmadan, ya cok agir bir enfeksiyon gecirdi, yada, o veya siz; Tetrasiklin ihtiva eden ilac kullandiniz. Bunlara bir sey yapilamaz.
Yukarı Dön
moralist Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 163
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2013 Saat 14:39
hocam şu an o kadar kızgın ve sinirliyim ki anlatamam...şu an bu lekelerin neden kaynaklandığını tahmin edebiliyorum...çok hastalıklar geçirdim doktorlar antibiyotik vermelerine rağmen bebeğime zararı olabilir endişesiyle kullanmadım...tek nedeni var bunun benim bebeğimin ilk dişlerini çıkarma evresinde benim geçirdiğim diş tedavisi...defalarca diş doktoruna belirttim, hatta bazı işlemleri dayanarak uyuşturmadan yaptırdım...ancak şimdi internetten baktığım kadarıyla diş doktorlarının kullandığı uyuşturucuların tetrasiklin ihtiva ettiğini gördüm...yani ben şimdi ne yapayım bu doktoru...böyle bir saçmalık olabilir mi...
peki bu dişlerdeki lekeler dışında başka bir zararı olmuş mudur bebeğime hocam? yani vücudundaki bütün kemiklere mi etkisi oldu...zaten sadece iki dişinde var ilk çıkanlarda...sonrakilerde yok...onları da 7 ay civarı çıkardı ve ben de o aralarda diş tedavisi gördüm uzun süreli...offf off..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118124
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eyl 2013 Saat 18:59
Kozmetik zarardan baska bir zarar olmadi, merak etmeyin. Dua edinki, bunlar sadece "sut disleri" dokulecekler ve arkadan gelen kalici dislerde bir leke olmayacak... Maalesef, Turk halkinin kaderi bu... Bizdeki Tip egitimleri, son derecede lacka ve yalan-dolan oldugundan, boyle yanlisliklar her daim olmaktadir. Dusunebiliyormusunuz, ben daha Tibbiyenin 2. sinifinda(1966) iken, bu hocalarin cogunun, ne mal oldugunu anlamis ve tek bir tane bile "Turkce tip" kitabi almamis, anlattiklarini dinlememistim. Benim butun ders kitaplarim, Ingilizce oijinalleri idi... Oyle hocalar, simdi boyle hocalar yarattilar...
Yukarı Dön
moralist Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 163
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2013 Saat 01:28
evt düşünebiliyorum ve çok iyi anlayabiliyorum sizi hocam...bu her sektörde böyle...ancak söz konusu tıp olunca akan sular duruyor...ne mutlu bize sizin gibi bir insana şu harikulade internet sayesinde ulaşabiliyoruz...sanırım siz ingilizce kitaptan derslerinizi anlayacak şanslı insanlardandınız...bırakın 1966 yı şu an bile dil problemi yaşıyoruz...eğitim sistemimiz malum...
kozmetik bir zarardan başka bir zararının olmamasına çok sevindim...Allaha şükürler olsun...sizden birşey daha öğrenmiş oldum bundan sonra çok daha dikkatli olacağım...
tekrar çok çok teşekkür ediyorum...yapacak onca şey varken internetten bize zaman ayırdığınız için...
gönlünüze sağlık...
KizBebek

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.