|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Esmabetul ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esmabetul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2017 Saat 10:01 |
Hocam selamlar kızım 6yasinda geceleri özellikle uyuduktan 1saat sonra ve sabaha doğru oksuruk krizi geliyor ama pes peşe balgamli gibide bazen kuru daha önce 2yasinda3.5yasinda 4yasinda böyle olduğunda allerji tozları ve hava makinesinde ventolin verdik ben allerjim rinitten capada 5yil aşı tedavisi gordum i yüzden çocukta alleji var dendi su 15gun önce başka bir Dr a gittim yıne zespira verdi ama çok hareketli oldu.ilacı sizin yazıları okuyarak kestim ben bu aşamada ne yapayım hocam 3.5yadinda deriden test temiz çıktı ama Dr yine de vardır testte çıkmayabilir dedi lütfen aciil yardım hocam ve daha once Dr ismi istedim hocam Anadolu yakası teşekkürler
|
|
Herşey çocuklar icin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin.. SAKIN, Turk doktorlarinin allerji sacmaliklarina kanmayin. Bu mevsimde hangi agac cicek actida, pollen saliyor??? Verilen ilaclar, Virutik durumlarda cok zararli olurlar.. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|