|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elif-naz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2016 Saat 22:32 |
Iyi aksamlar doktor bey.Size bebegimize yaptiklari "Abdomen US, tum" ultrasyonunun sonuclarini danismak istedim. Ultrasyonda siyah belirgin ifadelerle "Sol bobrek alt polde birkac adet milimetrik ekojenite izlendi (tas, kristaloid? )
Sol renal toplayici sistem hafif ektazik gorunumde olup pelvis AP capi 5.2 mm"" yaziyo. Henuz doktora gostermedik sizin yorumlarinizi bekliyorum.Endise edilecek veya tedavi olmasini gerektirecek bir durum varmi.Bu arada kizimiz 2 aylik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bobrek US niye dayanarak yapildi??? Cocukta ne sikayet vardi?? Son senelerde; Turkiye'de cok moda olan bir sahtekarlik turude; bu bebeklerde yapilan USlar. Gittiginizde bir sorun bakalim; Ne yapacaklarmis????
|
|
![]() |
|
elif-naz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey bebegimiz ikiz bebeklerin biri, kucuk dogdu ve bir elinde problem vardi.Diger eline gore kucuk, daha once bunuda sormustum size bi fakulte hastanesine goturun demistiniz.Fakulteye goturduk oranin genetik bolumu baska bir problem olup olmadigini anlamak icin bir takim ultrasyonlar ve baska tahlillerde istedi.Diger usg sonuclarinda olumsuz birsey yazmiyo.sadece size sordugum bobrek us sinde var boyle bir aciklama bizde merak ettik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edilmesi gerekir. Diger bulgularla birlikte degerlendirilmeleri gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diger bulgularda olumsuz birsey yazmiyor, hepsinde normaldir veya normal boyutlardadir yaziyor.Bir tek koyu yazilmis size sordugum sonuc var.orada tas oldugunumu ifade ediyor.Takip edilecek ama be. once sizin yorumunuzu ogrenmek istedim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tas olsa bile, bobrek dokusu icinde oldugundan, bir sey yapilmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|