Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - böbüşe hoşçakal dedik:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuböbüşe hoşçakal dedik:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meleğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 331
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2008 Saat 00:21
CANIM BENİM KIZIM KENDİ BIRAKTI.7 AYLIKTI EMMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM .SAĞARAK 11 AYLIK OLANA KADAR VERDİM .SONRA KESTİM BENİM KIZIMM PEK ARAMADI AMA SENİNKİ EMDİĞİ İÇİN SİZİN İÇİN ZOR OLUCAK.AMA ÜZÜLME EN AZINDAN ONA BELLİ ETME.ÇÜNKÜ PİSKOLOJİMİZİ ÇOK İİYİ ANLIYORLAR.HAYIRLISIYLA ATLATIRSINIZ İŞALLAH.Smile
http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
gülce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2008 Saat 11:39
umarım kolay atlatırsınız Reyhancım;ben de tecrübesiz olduğum için bişey tavsiye edemiyorum.Allah kolaylık versinSmile

Yukarı Dön
cadıkızım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 328
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2008 Saat 12:03
reyhancım canım benim nasıl gidiyor böbüşü bırakma çalışmaları zeynep nasıl iyimi?
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3980
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2008 Saat 13:40
kolay gelsin ins cabuk alisir böbüs süzlüge benim de önümde o sürec artik baslamisin bence sonuna kadar devam kolay gelsin....
Yukarı Dön
nesrin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2008 Saat 17:29
Ben  oğlumu  22 aylık ken  ayırmıştım,   memeye   çok   düşkündü  zor  ayırırım  sanıyordum  ama   hiç   öyle  olmadı,isteyınce  limon   sürdüm tıksındı   hemen   dığerını  istedı  onuda  aynı   şekilde  yaptım  hemen  bluzu   cektı  kapattı  sonra  bırkaç  kere  takrarladım o  da  vazgeçtı    böyle  işte   sütüm  de  azalmıştı  kolay  oldu   ama    bır   süre  kendımı  çok   suçlu  hissettım ,umarım   sende   çok   zorluk   çekm4ezsın  canım
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 08:43
Orjinalini yazan: iremnur iremnur Yazdı:

canım seni çok iyi anlıyorum bende kızımı bir ay önce ayırdım gündüz pek sorun olmamıştı ama 2gece çok zor geçti ben anneme gittiğimde ayırdım yanında birinin olması iyi olur birde ev değişikliği olmadığı bir zaman da ayırsaydın keşke belki etkilenebilir ama başlamışsın artık bırakma derim ben bişey sarmadım zaten çokda sütüm yoktu bi sorun yaşamadım umarım kolayca atlatırsınız bu dönemi.
ayşegülcüm teşekkür ederim canım bende biranda karar verdim gideceğim hiç aklıma gelmemişti ama çok şükür umduğumdan kolay oldu ve oralarda sağolsun kızım beni hiç üzmedi sanırım ben kıızımdan daha çok etkilendim hala içim acıyo vallahaConfused
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 08:47
Orjinalini yazan: sgurbet sgurbet Yazdı:

canim sana kolay gelsin zorlu 3 gece seni bekliyoConfused
bende simgeye biraktirali 1 ayi gecti simge gün icerisinde fazla almiyodu ama yatarken emziksiz yatmazdi o nedenle yatirirken cok zorlaniyodum ve gece cok aramisti sabaha kadar agladi desem yeridir yani ilk gece cok agladi ikinci gece biraz daha iyiydi ucuncu gece alismis oluyo ilk 3 geceyi atlattinmi gerisi geliyo merak etme 3 gün icini bayagi aciticak hazirlikli ol 
dayanabilirsen unutturursun ama dayanamazsan cok daha zorlanirsin  allah yardimcin olsun canim baslamisken isallah devamini getirip biraktirabilirsinStar
serapçım çok teşekkür ederim canım kiminle konuşsam hep üç gün demişti sizlerde öyle demişsiniz ve biz çok şükür 3 günü geride  bıraktık  ama sanırsam ben gözümde çok büyütmüşüm 1. günü sadece i 10 dakka ağladı başka neden için ağladı ama derdi çok sevdiği böbüsüydü biliyorumSmileama son ağlamamız oldu o çok şükür
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 08:55
Orjinalini yazan: cadıkızım cadıkızım Yazdı:

reyhanım zeynep nekadarlık olmuştu canım ben hatırlayamadım tam ama daha 2 sini doldurmadı sanırım yoksa biraz daha emseydi dicektim

emzirmek bence anne ve bebek arasında kurulan en güzel ve ilk kuvvetli bağ. bu yüzden buna anneninde hazır olması gerekiyor bende çok zorladım memeyi bıraktırmaya ben bile hazır hissedemedim kendimi ama mecburdum doktorlar hastaneden çıkınca hemen bıraktır demişlerdi. reyhancım birden bıraktırma önce emzirme sıklığını azalt sonra farklı yolla deniyebilirsin.

mesela benim yöntemin çok komikti. LOLLOL göğsüme bal sürüp üzerini çaya buladım muhafaza edicek birşeyle kapatıyordum her istediğinde açıp annecim bak yara olmuş meme diyodum birdaha istemiyordu.  çok etkileniyorlar sanki oyuncağı elinden alınmış gibi oluyorlar ama inan çabucak alışıyorlar.

elifçim hafızanı azcık tazelemeni istiyorumLOLLOLLOLhani demiştim ya hastayımConfusedilaç kullanmam gerek diyeConfusedLOLaslında geç bile kaldım ben kızıma kıyamaya kıyamaya ama herşey nasiipledir ya sanırsam nasibi buraya kadarmış kızımında...
canım zaten kızım eskisi gibi sık emmiyodu artık dolayısıyle sütümde azalmıştı hani yazmıştım ya tülbentle sarılıyomuş falan diye buna bile gerek kalmadı o kadar azlmış ama çok şükür atlattık elifçim yaa korktuğum gibi gelişmedi hiç canım kızım Allah sabrını verdi ben kızımdan daha bi fenayım vallaConfusedsenin bal üstüne çayda hakketten komik olmuşLOLcecaseret edip emseydi bide tatlı gelseydiLOLteşekkürler elifçimSmile

Düzenleyen zeyno18 - 06 Eki 2008 Saat 08:59
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.