Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
zeyno18
Altın Üye
Sebebi Hayatım Canım Kızım
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3187
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 08:58 |
ezo.ege Yazdı:
ay reyhan niye ayırıyosun ya ben çok dertliyim bu konuda Egeyi 3 ay emzirebildim keşke emseydide 2-3 yaşına kadar emdirseydim    sütün varsa emsin nolcakki |
he heeee ezocum sendende hafızanı tazelemeni rica ediyorum  siz elifle bir arşiv tazeleyin  kıs bir ara bunun savaşını veriyodum doktorlar bıraktırmalısın diyodu bende savaşıyodum ama taki bu güne kadar ama çok şükür hiç bir şey korktuğum gibi gelişmedi sağol ezocum
|
 |
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:03 |
|
 |
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:08 |
yeşim Yazdı:
Ben ilk gece çokkkkkkkkkk zorlanmıştım.Uykusuz kaldım huzursuzlanmışlardı.Ama benim kapıcının karısı bi ilaç varmış meme ucuna sürülen onu kullanmış.Çocuk kokusundan tiksinmiş bi daha istememiş.Huysuzlukta yapmamş.Bizse doğal yol deniyelim derken parça parça olduk iyi mi  o ilacı sorsan eczaneye...İsmini bilmiyorum.kapıcının karısıda sütten kesmek için ilaç demiş almış...demekki eczacılar biliyor.Bi denesen...hem ağlamamış olur yavrucak.sende sıkıntı çekmezsin...Allah yardımcın olsun çokk zor bi süreç.Ama bi kaç güne kalmaz unutur.Ve biberonu çok sevecek.Benimkiler emerken hiç biberon almamıştı.sütten kesince biberol aldılar.Bu ikizlerde bi ters valla...  |
yeşimcim teşekkür ederim canım ya eminim senin durumun daha bir zor olmuştur bende pamuk koydum hemen anne öyt öyt dedi korktu öyttüm bende benim kızmda bu güne kadar hiç biberon kullanmamıştı ama ankaraya gittiğimizde kaldığımız evin kızının biberonu kullandık gece ve çok sevdi oysa içmeyi bile beceremezdi bir gecede alıştı şimdi het düt içmek istiyo yani benim kızda senin ikizler gibi bi ters  
|
 |
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:15 |
emiralp Yazdı:
zor bir süreç olsa gerek..allah kolaylık versin.ben oğlumla aramdaki en güzel bağlardan biri olarak görüyorum emzirmeyi..14 aylık oldu şimdi..ama bıarktırmayı hiç düşünmüyorum.2 yaşına kadar emsin isterim..sen neden bıraktıracaksınki...emsin daha..azaltarak bigün tamamen kesersin.mesela ben gündüz vermiyorum..geceleride emzirsem emiyor ama..biberonla süt içmeyi seviyor..ben uyumadan önce ısıtıp yanına koyuyorum.uyanır gibi olunca biberonu veriyorum sütünü içip uyuyor...yani şu andan istesem emzirmeyi kesebilecek durumdayım..sen illa bıraksın istiyorsan bunu dene..biberon kullanıyorsanız süt içir gece uyanınca.belli bir süre sonra zaten ememk istemeyecektir..inş kolay olur herşey... |
teşekkürler habibecim şükürler olsun gerçekten kolay oldu atlattık inşallah.. biz hiç biberon kullanmamıştık ama artık bizde kullanıcaz sanırım 2 yaşına kadar bende emsin isterdim ama malesef sağlık durumumdan dolayı bıraktırmak zorunda kaldım hayırlısı olsun zaten 18 ayı doldurmuştu sütümde azalmışştı eminim alması gereken herşeyi almıştır 
|
 |
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:19 |
meleğim Yazdı:
CANIM BENİM KIZIM KENDİ BIRAKTI.7 AYLIKTI EMMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM .SAĞARAK 11 AYLIK OLANA KADAR VERDİM .SONRA KESTİM BENİM KIZIMM PEK ARAMADI AMA SENİNKİ EMDİĞİ İÇİN SİZİN İÇİN ZOR OLUCAK.AMA ÜZÜLME EN AZINDAN ONA BELLİ ETME.ÇÜNKÜ PİSKOLOJİMİZİ ÇOK İİYİ ANLIYORLAR.HAYIRLISIYLA ATLATIRSINIZ İŞALLAH. |
sağol canım şükür bende 18 ayı yapabildim artık hoşçakal deme vaktimiz gelmişti çok şükür kolay atlattık zeynep maşallah benden dirayetli çıktı benim hep ağlayasım geliyo içim acıyor ama ağlamıyorum tabi kızımla yeni hayatım diye nitelendiriyorum meğerse emzirmek ki artık günde 2-yada 3 kez emiyodu ne kadar önemli bir parçasıymış
|
 |
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:21 |
gülce Yazdı:
umarım kolay atlatırsınız Reyhancım;ben de tecrübesiz olduğum için bişey tavsiye edemiyorum.Allah kolaylık versin |
teşekkürler mürşidecim çok şükür atlattık canım ve herşey umduğumdan daha kolay gelişti şimdi yeni dönemimiz bizi bekliyor
Düzenleyen zeyno18 - 06 Eki 2008 Saat 09:22
|
 |
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:25 |
begumfunda Yazdı:
kolay gelsin ins cabuk alisir böbüs süzlüge benim de önümde o sürec artik baslamisin bence sonuna kadar devam kolay gelsin.... |
sağol canım evet başladım ve bitti sanırsam gerçekten kararlı olmak çok önemliymiş ilk gece uyumadan önce çok ağlamıştı ve ben zor dayandım eşimse dayanamayıp ver diye bana kızdı bende ona ama çok şükür geride kaldı
|
 |
zeyno18
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:29 |
nuryüzlüm Yazdı:
Ben oğlumu 22 aylık ken ayırmıştım, memeye çok düşkündü zor ayırırım sanıyordum ama hiç öyle olmadı,isteyınce limon sürdüm tıksındı hemen dığerını istedı onuda aynı şekilde yaptım hemen bluzu cektı kapattı sonra bırkaç kere takrarladım o da vazgeçtı böyle işte sütüm de azalmıştı kolay oldu ama bır süre kendımı çok suçlu hissettım ,umarım sende çok zorluk çekm4ezsın canım |
teşekkürler canım bende kendimi çok tuhaf hissediyoruum çok üzülüyorum sanki ben daha bir alışkınmışım emzirmeye meğer kızımdan önce kendimi hazırlamam gerekiyoruş psikolojimi çok şükür kızımda umduğum kadar üzülmedi atlattık inşallah
|
 |