Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - böbüşe hoşçakal dedik:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuböbüşe hoşçakal dedik:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 08:58
Orjinalini yazan: ezo.ege ezo.ege Yazdı:

ay reyhan niye ayırıyosun ya ben çok dertliyim bu konuda Egeyi 3 ay emzirebildim keşke emseydide 2-3 yaşına kadar emdirseydim CryCryCryCry sütün varsa emsin nolcakki
he heeee ezocum sendende hafızanı tazelemeni rica ediyorumLOLLOLLOLsiz elifle bir arşiv tazeleyinLOLLOLLOLkıs bir ara bunun savaşını veriyodum doktorlar bıraktırmalısın diyodu bende savaşıyodum ama taki bu güne kadar ama çok şükür hiç bir şey korktuğum gibi gelişmediSmilesağol ezocum
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:03
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

ablaaa çok üzüldüm ben şimdi Cry ama inş. zorlanmazsınız bide tam düğün üstü inş. zorluk çıkarmaz yaaa... zati 1.5 yaşına geldi sütünde azaldı ama nebilem ben üzüldüm yaaaCry

inş. kısa zamanda atlatırsınız
siboşum sağol canım valla bende çok üzüldüm ama başka çare yoktu ve er yada geç birgün bırakacktı nihayetinde artık atlattık çok şükür düğüne kadar aklına bile gelmez heraldeSmile
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:08
Orjinalini yazan: yeşim yeşim Yazdı:

Ben ilk gece çokkkkkkkkkk zorlanmıştım.Uykusuz kaldım huzursuzlanmışlardı.Ama benim kapıcının karısı bi ilaç varmış meme ucuna sürülen onu kullanmış.Çocuk kokusundan tiksinmiş bi daha istememiş.Huysuzlukta yapmamş.Bizse doğal yol deniyelim derken parça parça olduk iyi miLOLLOLLOLo ilacı sorsan eczaneye...İsmini bilmiyorum.kapıcının karısıda sütten kesmek için ilaç demiş almış...demekki eczacılar biliyor.Bi denesen...hem ağlamamış olur yavrucak.sende sıkıntı çekmezsin...Allah yardımcın olsun çokk zor bi süreç.Ama bi kaç güne kalmaz unutur.Ve biberonu çok sevecek.Benimkiler emerken hiç biberon almamıştı.sütten kesince biberol aldılar.Bu ikizlerde bi ters valla...LOLLOL
yeşimcim teşekkür ederim canım ya eminim senin durumun daha bir zor olmuştur bende pamuk koydum hemen anne öyt öyt dediSmilekorktu öyttüm bendeSmilebenim kızmda bu güne kadar hiç biberon kullanmamıştı ama ankaraya gittiğimizde kaldığımız evin kızının biberonu kullandık gece ve çok sevdi oysa içmeyi bile beceremezdi bir gecede alıştıSmileşimdi het düt içmek istiyoLOLyani benim kızda senin ikizler gibi bi tersLOLLOLLOL
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:15
Orjinalini yazan: emiralp emiralp Yazdı:

zor bir süreç olsa gerek..allah kolaylık versin.ben oğlumla aramdaki en güzel bağlardan biri olarak görüyorum emzirmeyi..14 aylık oldu şimdi..ama bıarktırmayı hiç düşünmüyorum.2 yaşına kadar emsin isterim..sen neden bıraktıracaksınki...emsin daha..azaltarak bigün tamamen kesersin.mesela ben gündüz vermiyorum..geceleride emzirsem emiyor ama..biberonla süt içmeyi seviyor..ben uyumadan önce ısıtıp yanına koyuyorum.uyanır gibi olunca biberonu veriyorum sütünü içip uyuyor...yani şu andan istesem emzirmeyi kesebilecek durumdayım..sen illa bıraksın istiyorsan bunu dene..biberon kullanıyorsanız süt içir gece uyanınca.belli bir süre sonra zaten ememk istemeyecektir..inş kolay olur herşey...
teşekkürler habibecim şükürler olsun gerçekten kolay  oldu atlattık inşallah.. biz hiç biberon kullanmamıştık ama artık bizde kullanıcaz sanırım 2 yaşına kadar bende emsin isterdim ama malesef sağlık durumumdan dolayı bıraktırmak zorunda kaldımConfusedhayırlısı olsun zaten 18 ayı doldurmuştu sütümde azalmışştı eminim alması gereken herşeyi almıştır Smile
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:19
Orjinalini yazan: meleğim meleğim Yazdı:

CANIM BENİM KIZIM KENDİ BIRAKTI.7 AYLIKTI EMMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM .SAĞARAK 11 AYLIK OLANA KADAR VERDİM .SONRA KESTİM BENİM KIZIMM PEK ARAMADI AMA SENİNKİ EMDİĞİ İÇİN SİZİN İÇİN ZOR OLUCAK.AMA ÜZÜLME EN AZINDAN ONA BELLİ ETME.ÇÜNKÜ PİSKOLOJİMİZİ ÇOK İİYİ ANLIYORLAR.HAYIRLISIYLA ATLATIRSINIZ İŞALLAH.Smile
sağol canım şükür bende 18 ayı yapabildim artık hoşçakal deme vaktimiz gelmişti çok şükür kolay atlattık zeynep maşallah benden dirayetli çıktıSmilebenim hep ağlayasım geliyo içim acıyor ama ağlamıyorum tabiSmilekızımla yeni hayatım diye nitelendiriyorum meğerse emzirmek ki artık günde 2-yada 3 kez emiyodu ne kadar önemli bir parçasıymışSmile
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:21
Orjinalini yazan: gülce gülce Yazdı:

umarım kolay atlatırsınız Reyhancım;ben de tecrübesiz olduğum için bişey tavsiye edemiyorum.Allah kolaylık versinSmile
teşekkürler mürşidecim çok şükür atlattık canım  ve herşey umduğumdan daha kolay gelişti şimdi yeni dönemimiz bizi bekliyorSmile

Düzenleyen zeyno18 - 06 Eki 2008 Saat 09:22
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:25
Orjinalini yazan: begumfunda begumfunda Yazdı:

kolay gelsin ins cabuk alisir böbüs süzlüge benim de önümde o sürec artik baslamisin bence sonuna kadar devam kolay gelsin....
sağol canım evet başladım ve bitti sanırsam gerçekten kararlı olmak çok önemliymiş ilk gece uyumadan önce çok ağlamıştı ve ben zor dayandım eşimse dayanamayıp ver diye bana kızdı bende onaBig%20smileama çok şükür geride kaldıSmile
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2008 Saat 09:29
Orjinalini yazan: nuryüzlüm nuryüzlüm Yazdı:

Ben  oğlumu  22 aylık ken  ayırmıştım,   memeye   çok   düşkündü  zor  ayırırım  sanıyordum  ama   hiç   öyle  olmadı,isteyınce  limon   sürdüm tıksındı   hemen   dığerını  istedı  onuda  aynı   şekilde  yaptım  hemen  bluzu   cektı  kapattı  sonra  bırkaç  kere  takrarladım o  da  vazgeçtı    böyle  işte   sütüm  de  azalmıştı  kolay  oldu   ama    bır   süre  kendımı  çok   suçlu  hissettım ,umarım   sende   çok   zorluk   çekm4ezsın  canım
teşekkürler canım bende kendimi çok tuhaf hissediyoruum çok üzülüyorum sanki ben daha bir alışkınmışım emzirmeye meğer kızımdan önce kendimi hazırlamam gerekiyoruş psikolojimi Confusedçok şükür kızımda umduğum kadar üzülmedi atlattık inşallahSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.