|
Boğaz agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bihter emiralioglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2024 Saat 20:22 |
Hayırlı akşamlar hocam..3 gün önce öksürükle başladı rahatsızlık..sonra ateşlendi boğaz ağrısı başladı.acile götürdüm iburofen antibiyotik verdi tam birşey diyemedi bogazlari şişmiş dedi.dili beyaz..ateşimiz bugün kesildi 2 gün sürdü..sorunumuz yemek yiyemiyor birşey yediigi zaman boğazı ağrıyor..yutarken agriyoor sdc su icebiliyor birde az ekmek..ne yapabilirim..birşey yedigi zaman ağrıdı deyip hemen su içiyor yemeyi bırakıyor .arada öksürük balgam çıkarıyor..birşeyler yemeye çalışırken boğazı ağrıyor genel hastalığın 5. Gunu boğaz ağrısı ateşin ikinci günü bitti.ates bitti ama boğaz ağrısı devam.resim yükledim bazı beyazlikllar bogazdaki görünmüyor resimde..su içerken bile zorlanıyor bazen.yemek istiyor olmuyor..serum taktirsam mi hocam
Düzenleyen Bihter emiralioglu - 22 Oca 2024 Saat 22:14 |
|
![]() |
|
Bihter emiralioglu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2022 Konum: Turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bihter emiralioglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118797 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Viral enfeksiyon! Butun ilaclari KESIN! Antibiyorik hic gerekmiyordu.
Agri icin; Tantum Verde sprey kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|