|
Boğaz hastaliklarini önleme yolu?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2023 Saat 11:45 |
Sayın Kadir hocam umarım iyisinizdir bir sorum olacaktı çocukların ilaç sonrası tekrar tekrar öksürük vs yaşamaması için ne yapmalıyım bı asisi vs varmı bunun yada öksürük tablosunda öksürüğün tamamen kendi kendine ilaçsız geçmesi mumkunmu bu süre en fazla ne kadar olmalı süre ne kadar aşilirsa çocukta sıkıntı çıkabilir öksürük varken ateş yokken cold mıx i sürekli yatak başına sikmam sorun yaratirmi bal limon reflusu olan çocuğa zarar verir mi artık ilaç istemiyorum diyorum tedaviye başlıyorum sıcak buhar fizyolojik derken idare ediyor ama geçmiyor bu idare etme süresini merak ediyorum ben çünkü bı sure sonra çocuk bitkinlesiyor önlemek için bı asi vs varsa engin bilgilerinizle aydınlatın lütfen hasta çocuğa vitaminde veremiyorum iyi değilmiş yazılarınızda öyle okudum çoğu yazınızı okudum cevaplarınızı bu arada Türkiye'de şu sıra sanırım büyük küçük bu öksürük gıcık tarzı aşırı yaygın herkeste var çevremde bendede var şuan balgam boğazımda ara ara öksürük birbucuk aydır devam ediyor ilk başta antibiyotik verdiler daha beter pldum antibiyotik bitince azaldı öksürük ama hala var geçmiyor yani böyle oho oho ohhhh diye nefes bitirici bı öksürük çocuklarda aynı şekilde anlayamadım yani ben bunu ben bu sene bu ülkede yaşanan hastalıkları anlayamıyorum doktorlar işimi bıraktı yoksa hemsirelere doktor olma yetkisimi verildi herşey olur bu ülkede sasirmicam:))
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimda anlattigim ilaclari kullanirsaniz, devamli oksuruk olur.
Limonlu bal; hicbir zaman zararli olmaz. Evet, kendi kendine de gecerler.
Evet, yakinda, hastanelerde doktor yerine imamlari goreceksiniz! |
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Yok hocam ben onları kullanmıyorum zaten bikac kez verdiler ama sizinle tanıştığımdan beri hayatımda hiç yoklar onerenede gitmiyorum teşekkür ederim cevabınız için cold mıx mavi den aldım damlattim üç damla
Aynen Kadir hocam yerden göğe kadar haklısınız ama kazanamayacaklar bitti bu iş cahil çok var ülkemizde malesef bu cehalet azalmadan işimiz zor aklı selim kimse onları seçmez zaten. Tekrar tekrar teşekkür ederim cevaplarınız için sizi çok seviyoruz Allah sizi bizden ayırmasın .
|
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Özür dileyerek yorum yapmak istedim. Kadir hocayı tanidigimizdan beri ,neredeyse hiç antibiyotik kullanmadık. Yani soğuk algınlığı, öksürük gibi durumlarda. 10 yıldır takip ediyorum. Küçük kızım 7 yaşında, 1 kere belki kullanmıştır.
Öksürük şurubu, balgam söktürücü ve soğuk alginlinligi ilaci hiç kullanmadilar. Ciğere inme tabi hiç söz konusu olmadı. Öksürük bal ,limon ve ılık canlarla. Bir de göğüs, sırta ılık bez koyuyorum ben. Geçiyor. Ben de tecrübe sahibi oldum tabi. Genel durumunu kontrol ediyorum. Tekrar teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bizde genetik bademcik var çocuklarda akrabbalarda hepsinden ana baba mevcut umarım bizde sizin gibi oluruz kadir hoca ne derse onu yapıyorum bende
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" genetik bademcik "
Boyle bir sey YOK! Bademcikler ve Geniz eti, birer LENF bezidir.. HER bogaz enfeksiyonunda, bu lenf bezlerini mikroplara karsi mucadele ettikleri icin BUYURLER! Sakin Turk doktorlarinin gazina gelmeyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Of of bu cahillik bizi yedi bitirdi hocam ne yapicaz bilmiyorum okuyoruz ama okuduklarimizda doğru deil deliricez sonunda genetik deyip durdular sizle iki dakka konuşunca sanki herşeyin tedavisi varmış gibi geliyor sanki herşey doğal yolla kendi gececekmis gibi geliyor bı doktora gidiyoruz bademcikler alınması lazım diyor bu aydada büyürse alınması lazım diyor alrjik atmış bu ay bu ay son sansiymis ay geçince boğazı sismemesi gerekiyormuş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Senelerdir anlatiyorum!!! SAKIN Turk doktorlarina inanmayin!! Daima basinizi belaya sokarlar.
Allerjilerde, ASLA lenf bezleri(bademcikler ve Geniz eti) BUYUMEZ!!! Bu assagilik sahtekarlar bunca senedir hic cocugunuza Grip tanisi koydularmi?? Asla koymazlar, zira baska turlu hasta ailelerini dolandiramazlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|