|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Tem 2016 Saat 16:13 |
Merhaba Doktor Bey;
Kizim gulsum 8yasinda. Bu zamana kadar kulagina tikadigi pamigu cikaran doktorun tahris etmesi yuzunden kullandigimiz ant disonda birsey kullanmadik sayenizde. 3gundur bogaz iltahabi var. Dili pas renginde idi duzeliyor gibi. Sag bademcik bembeyaz iltahap. Sarimsak yedirmeye calisiyorum. Ballimon vs. Ates yok. Illiadin veriyorum agriai icin. Surekli degil ama yutkundukca agriyor diyor. Augm. Baslamali mi? Direnelim mi? Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sarimsak ne alaka!!! Gazetelerin her yazdiklarina inanmayin. Cogu palavradir.
Once; ATES olacak, ondan sonra; agizda koku ve dil ustunde pas tabakasi degerlendirilecek.. Viral bir hastalik geceiriyor, sakin ilac/antibiyotik kullanmayin. Agri icin; Tantum Verde sprey kullanin.
|
|
![]() |
|
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4yasinda biyle olmustu bir kere.. 4 5 gun atea oldu ama direndim illiadinle. Sonra kulak disari akti gunlercs
ant gerektiren bir vakada cocugun direncine gore ant vermeden beklenebikir mi? Yoksa bakteri okdugu kesin ise verilmeli mi? Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duruma gore degisir. Streptokok enfeksiyonlarinda, mutlaka tedavi gerekir. Bunun disindaki bakteriel hastaliklarda, cocugun tepkileri onemlidir. Ayakta geciriyor ise, antibiyotik gerekmeyebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|