|
Boğaz iltihabı mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htckrtl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2019 Saat 21:48 |
www.4GP.ME/bbtc/1546712778543.jpg
Hocam merhaba kızımın şuanda ateşi 38.5 derece ağızda koku var biraz dilinde pas olayını pek anlayamadım resimde anlaşılabilir mi bilemiyorum cevaplarinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
htckrtl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir ay önce yine yazmıştım size wbc si o zaman 34 tu. Hastaneye yatırmışlardı 2 çeşit antibiyotik tedavisi uygulamışlardı. Şimdi yeniden ateşlendi size danışmadan dr a götürmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Augmentin veya benzeri bir antibiyotik baslayin.
|
|
![]() |
|
Doktor bey hastaneye götürdüm influenza testi yaptı negatif cıktı augmentin 600 42.9 verdi yaşi 6 kilo 20 7.5ml verdim verdiğimde ateşi yüksekti sabahtan beri ateşli bıraktım saat 19.30 calpol verdim 30 dk arkasından 7.5ml antibiyotiği verdim ateşi düştü terledi uyudu saat 21.40 ta kustu .normalmidir.genel durumu iyi kusması gecti bugün öğlen sadece portakal suyu içmişti akşamda onu kuştu başka birsey yememisti iştah yok.
Düzenleyen htckrtl - 06 Oca 2019 Saat 21:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117893 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan Sayimi yaptirip, sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
Doktor.bey ateşi tekrar 38.6 cıktı koltuk altından 2. Doz antibiyotiği vermedim daha genel durumu iyi ama arada bulantı var
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|