Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Boğaz iltihabı mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Boğaz iltihabı mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
htckrtl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htckrtl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Boğaz iltihabı mi
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2019 Saat 21:48
www.4GP.ME/bbtc/1546712778543.jpg
Hocam merhaba kızımın şuanda ateşi 38.5 derece ağızda koku var biraz dilinde pas olayını pek anlayamadım resimde anlaşılabilir mi bilemiyorum cevaplarinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Yukarı Dön
htckrtl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htckrtl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2019 Saat 21:50
Bir ay önce yine yazmıştım size wbc si o zaman 34 tu. Hastaneye yatırmışlardı 2 çeşit antibiyotik tedavisi uygulamışlardı. Şimdi yeniden ateşlendi size danışmadan dr a götürmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117893
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 03:25
Augmentin veya benzeri bir antibiyotik baslayin.
Yukarı Dön
htckrtl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htckrtl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 21:28
Doktor bey hastaneye götürdüm influenza testi yaptı negatif cıktı augmentin 600  42.9 verdi yaşi 6 kilo 20 7.5ml verdim verdiğimde ateşi yüksekti sabahtan beri ateşli bıraktım saat 19.30 calpol verdim 30 dk arkasından 7.5ml antibiyotiği verdim ateşi düştü terledi uyudu saat 21.40 ta kustu .normalmidir.genel durumu iyi kusması gecti bugün öğlen sadece portakal suyu içmişti akşamda onu kuştu başka birsey yememisti iştah yok. 

Düzenleyen htckrtl - 06 Oca 2019 Saat 21:32
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117893
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2019 Saat 23:52
Kan Sayimi yaptirip, sonucu yazin. 
Yukarı Dön
htckrtl Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htckrtl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2019 Saat 02:29
Doktor.bey ateşi tekrar 38.6 cıktı koltuk altından 2. Doz antibiyotiği vermedim daha genel durumu iyi ama arada bulantı var
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.