Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - boğaz iltihabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumboğaz iltihabı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seruygun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: boğaz iltihabı
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2010 Saat 13:57

Kadir Bey iyi günler efendim. Benim oğlumun 3 gün önce 37.1 ateşi oldu şurup verdim ateş hemen düştü sonra da tekrar etmedi. kendim boğazına baktım hemen, hem kızarmış hem de beyaz iltihap olduğunu gördüm. dr a götürdüm ertesi gün, ateş olup olmadığını sordu, olmadığını söyledim o da antibiyotik vermek istemiyorum dedi. Kloroben boğaz spreyi verdi "eğer ateşi çıkarsa penos 400 alırsın" dedi. 4 gündür boğazını kontrol ediyorum hafif yara gibi ve kızarık halen. fakat bir kırgınlık ve ateş yok. Ateş vücudun savunma sistemidir deniyor.Peki neden çocukta iltihap olduğu halde ateş çıkmıyor? endişe edilecek bir durum var mı? bilginize ve yönlendirmenize ihtiyacım var. Boğazı iyileşmediği için ateş olmasa da antibiyotiği yine de kullanmalı mıyım? Lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.

oğlum 4 yaşında 20 kilo
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2010 Saat 16:48
1- 37.1 ATEŞ DEĞİLDİR.
2- Boğazdaki kırmızılığı daha yeni yetme doktorlar bile değerlendiremiyor.
3- Çocuğunuz hasta filan değil. Siz genede ateşin 38 den fazla olup olmadığına bakın.
Yukarı Dön
seruygun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2010 Saat 16:20
Çok teşekkür ederim efendim. Verdiğiniz bilgiler gerçekten çok kıymetli. Allah ömür versin size.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.