|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fatosela
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Boğazda beyazlık ve klamoks antibiyotikGönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 15:17 |
|
Hocam Ankaradan merhabalar.Kızım 4 yaşında ve kreşe gidiyor.Uzun süren bir grip geçirdi. Gribi atlattık ama burnu 2 aydır tıkalı ve ağzından nefes alıyor.Deniz suyu kullanıyorum arada da illadin damla kullandım 2 gün önce boğazında beyazlık gördüm ve geçmeyen burun tıkanıklığı sinüzit olabilir mi diye doktora götürdüm. Ateşimiz ve boğazda acıma yok. Doktor boğazları
kötü diyerek, Klamoks antibiyotik,sudafed ve illadin sprey verdi.İlaçları kullanmadım.Antibiyotik ullandıktan sonra burun açılmazsa tekrar gel dedi. Bugüne kadar hastalıkları fazla antibiyotikullanmadan sizin yazmış olduklarınızı okuyarak ve uygulayarak atlattık. Bu geçmek bilmeyen burun tıkanıklığı için ne yapabirim biraz daha mı sabretmem gerek. Resimler için sizin yorumunuzu da almak istedim. Teşekkürler ![]()
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2014 Saat 19:08 |
|
Tertemiz bir dil ve bogaz. Grip geciriyor, SAKIN; Antibiyotik vermeyin.
Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|