|
Bogazda İltihap |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kas 2018 Saat 17:12 |
Merhaba hocam , 4 yaşındaki kızım 2 gün Boğaz agrisi oldu Ateş yok
Ama Boğaz’ı iltihaplı , doktora gittik Ateş çıkarsa antibiyok başlarız dedi Bugün 6. Gün agri yok Ateş yok ama iltihap hala var , ilac hic kullanmadık Zencefilli limonlu çay içiyoruz . Beta olabilir mi, Yada ne olabilir? iltihap icin birsey onerirmisiniz? |
|
![]() |
|
Meryemm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iltihap filan YOK!!! Gordugunuz bayazliklar, daha evvel gecirdigi Viral (Muhtemelen, Enfeksiyoz Mononukleoz) enfeksiyona bagli; Fibrin tikaclari'dir.. Ekmek kabugu, Ayva veya kabuklu Elma gibi gidalar yerse temizlenir. |
|
![]() |
|
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
Hocam gercekten muhtesemsiz biz de olan benzer bir durumu kafamda netlestirmemi sagladiniz.İyiki varsiniz🌻
Biz de oglum 5.5 yasindayken cok yuksek atesli bir hastalik gecirdi.Strep A da pizitif cikinca once beta dendi antibiyotige ragmen dusmeyince doktorumuz opucuk hastaligi dedi agizdan kortizon uyguladi antibiyotigi kesti.ates dustu iki gun sonra yeniden cikti bunda yine strep a pozitif cikti .İki seyi birlikte almis dendi.Sonraki 6 ay duzenli ateslendi.Ates aralarinda gayet saglikliydı.Bogazida aynen bu fotodaki gibiydi pfapa dendi ve dordunde kortizon uygulandi atesi dusup tekrar cikmiyordu.Son 3. Aydir cok sukur ateslenmedi.Ama bogaz donem donem bu sekli aliyor.Sizin pfapayla ilgili yazilarinizi okumama tagmen etrafimda kimseyi ikna edemedim.Bunlarin bazilarinda aft vardi bazilarinda yoktu ben gecirdigi opucuk hastaligina bagli olarak kortizon verildigi icin gordugu her viralbakteriel durumu aldigini dusunmustum. Hocam elimdrn sadece buradan tesekkur etmek geliyor İyiki iyiki varsiniz🌼🌼🌼 Düzenleyen Kzy12 - 22 Kas 2018 Saat 19:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Doktorun cahil olani; her gordugu hastaya, Kortizon verir.. Allahtan, cok aptal olduklarindan, igne olarak degil de icirdikleri icin, HIC BIR ETKISI OLMUYOR!! Ampul seklinde olan Kortizonlarin HICBIRI agizdan etki etmez… Sakin uyandirmayin bu SALAKLARI!!! |
|
![]() |
|
Merhaba hocam , 15 gün önce 2 gün Boğaz agrisi olmustu Ateş yok iltihaplı denilen resmî zaten koymuştum , suan o beyaz şeylerden cok az kaldı ama bugun boynu top gibi sis sadece bir tarafı , resmî ekliyorum bu geçirdigi viral hastalıktan olabilir mi ? Ne kadar sürede geçer ? Ultrason kan tahliline gerek var mi?
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gecirdigi bir enfeksiyonma bagli, Lenf bezi buyumus. Lenf bazlerinin ayrimi ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|