|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
esra_kocabiyik
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: boğazdaki beyaz benekler ve ağrı içinGönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 00:03 |
|
hocam bugün yazmıştım sizi 4,5 yaşındaki oğlum ve 6 aylık bebeğim hafif bi grip geçiriyor 1 haftadır diye..serum f.,cold mix ve ballı limon ile tedaviye devam..4,5 yaşındaki oğlum sabahtan beri biraz halsiz ve iştahsızdı..zorlamadım..boğazının ağrıdığını tahmin ediyordum..az önce burası çok acıyo anne diyince ışıkla boğazına baktım, iki yanda beyaz benekleri var..iltihap sanırım.. ateşi yükselme eğiliminde,gözleri sulanıyo,balgam tabiiki var...hafif grip ağırlaşıyor sanırım..
3lü tedaviye ilaveten yapmam gereken birşey varmı? ya da dikkat etmem gereken birşey? dilde pas yaada ağızda pis koku da yok buarada... boğaz ağrısına iyi gelen ne kullanabilirm? ıhlamur filan zaten çay niyetine hep içiyor...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 03:36 |
|
Grip geciriyorlar, sakin Antibiyotik filan vermeyin... 3'lu tedaviye devam.
Bogaz agrisi icin: Tantum Verde SPREY, gunde; 2x bir-iki fis yapabilirsiniz. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|