|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deniz22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2016 Saat 16:33 |
Merhaba hocamsizi defalarca okuyup cocuklarimiz hastalandiginda ilk asmada neler yapacagimizi ogrendik Allah A sukur yalniz bir sikinti var hocam oglum gece yatarken aniden nefes alamaz durumunda uyandi.Boguk bir oksuruk (sadece nefes almada sikinti yasiyirdu )vardi,atesi yoktu sbah uyaninca halsizdi ve biraz atesi vardi .....suan oksuruk ve atesi var...sizin vermis sitede vermis oldugunuz tablo ya gore zature gibi gözüküyor. ..ne yapmaliyim hocam bir kac gece klimanin onunde yatti acaba diyorum bundan dolayi zatürre olmus olabilir mi
tsk eserim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Klima zaturre yapmaz... Klimalardan olan; Lejyoner zaturresi SADECE: 1- Bagisikligi zayiflamis, yasli kimselerde olur.
2- Evlerdeki gibi; "Split" denilen, sogutma unitesinin oda disinda olan klimalarda OLMAZ..
Bunun olmasi icin de, Buyuk toplanti salonlarinda oldugu gibi, sogutma unitesi ve calismasi sonucu, olusan "yogunlasma suyunu" bir kapda biriktiren Klimalarda olur. SAKIN: Turkiye'deki, sacma sapan doktorlarin Klimalar hakkindaki uydurmalarina kanmayin.. Dunya'da bir tek Turkler; usutmekle, ceryanda kalmakla, soguk su icmekle, dondurma yemekle ve Klima ile hasta olurlar.. Zaturre icin, oncelikle MUTLAKA: 1- Yuksek ve ilaclarla kolay-kolay dusmeyen ates. 2- Dakikada; 60'dan fazla nefes alip-verme olacak.. |
|
![]() |
|
deniz22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabah çok mizmizlandigi icin sadecr 1 kere o da rahatlasin diye dol. Verdim ondan sonra atesi dusunce ayaklandi kendine geldi biraz suanda atesi var ama cok yuksek degil solunum sayisi dakikada 28 cikti...ama boguk ve kuru oksuruk devam ediyor sizin grip icin önerdiğimiz bal llimon ve serum fiz. Kullaniyorum...zaman ayirdiginiznicin tsk ederim.Buarada oglum 3 yasinda ilk msj da yazmayi unutmusum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118018 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaturre ile; yakindan-uzaktan hicbir alakasi yok...
Cocuk doktorlarinin verdigi ilaclari kullanmadiginiz surece, zaturre olmaz.. ayricada, bunca seneden beri milyonlarca cocuga; Zaturre asilari(KPA) yapildi, hic mi faydasi olmadi yani!! Bu sahtekar doktorlar, gecen seneye kadar; her oksurene Astim diyorlardi, iyice rezillikleri ortaya cikinca; simdi her oksurene Zaturre diyorlar.. Bu kis; COK UYANIK OLUN!!!!!!!! Belli ki bu kis bu "zaturre" sahtekarligi cok islenecek. Zaturre teshisi koyan her sahtekara sorun bakalim; asilar hicmi ise yaramamis!!
Bunlarin da rezilliklerini ortaya dokecegim...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok tsk ederum hocam....basimiz sikistigimizda sizin degerli bilgilerinizi okudukca dahada bilincleniyiruz....ilk basta da söylediğim gibi sizin grip icin soylediklerinizi uyguluyorum ve gercekte de gripmis hocam oglum bugün gozlerinizi acti atesi yok ama surekli hapşırma ve burun akintisi var. Tekrar cok tsk ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|