|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
budleidavvidi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2013 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı budleidavvidi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 00:08 |
doktor bey 2 aylık kız bebeğim var birden bire ateşi çıktı 2 gün sürdü max 38.4 değerini ölçtü doktora gitmedim 2 sonunda normale döndü sağlık ocağına aşı vurdurmaya gittim ateşlendiğini anlattım zaten ateşten sonra o gece heryeri isilik gibii kızardı. genital bölgesinin içide peynir peltesi gibiydi ilk doğduğundan beri öyleydi ben oaryı iyice silip temizlemedim zarar vermemek için idrar yaptıkça gider sandım sağlık ocağında sorduğumda idrar yolu enfeksiyonu olabilir hemen çocuk doktoruna gidin dedi gittim doktor kız çocuklarında olabilir ama biz bi böbreklerine bakalım idrar testi yapalım dedi böbreklerinde bişey çıkmadı idrar testinde lokosit 10wbc (+ -) ve testin en altında bol losit yazıyordu doktorda doktor orayı iyice temizleyin bidaha idrar tsti yapalım yine bol lokosit çıkarsa antbytik veririrz dedi orayı temizledim ama kızımın şuan hiç bir şeyi yok tekrar test yaptırmaktn korkuyorum bol lokosit yazarsada antbyotk veririse diye ben hap ilaç verme taraftarı değilmde. bu konuda yorumunuzu alabilirmiyim lütfen ne yapmalıyım tehlikeli bir durum olurmu (kızım anne sütü emiyor neşesi yerinde şuan hiç bir sıkıntısı yok)
|
|
rossa1990
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O Idrar tahlilinde; NITRIT sonucu ne??? Eger; Nitrit(-) ise, sizi dolandirdilar, daha da dolandiracaklar... Sakin o sahtekarlarin semtine bile ugramayin... 2 aylik kiz bebek vaginasinda; anneden gecen Ostrojen honmonunun etkisi ile oyle bir :akinti" olur, zamanla kendiliginden gecer. Hatta bazi bebeklerde, Ostrojen etkisi o kdar fazla olurki, bebek dogduktan; 20-25 gun sonra "adet" bile gorebilir... BU APTALLAR, BOYLE SEYLERI BILMEZLER, ISLERI GUCLERI SIZDEN PARA TIRTIKLAMAKTIR...
Ayni hormon, memelerde de buyumeye sebep oabilir, sakin ellemeyin, sikmayin ve masaj yapmayin... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|