Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Boy kilo orani
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBoy kilo orani

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zzeynep Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zzeynep Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Boy kilo orani
    Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 12:08
Doktor bey merhaba. Benim 30 agustos 2014 tarihinde 30 haftalik dogan oglum var. 1800 gr dogdu 1600 e kadar dustu Ve 2 kiloya ulasinca kuvezden cikti. 26 gun kuvezde kaldi. Ciktiktan sonra 3,5-4 kg olana kadar Anne sutune euprotin karistirarak kilo aldirmaya calistik. 4. Ay gibi de malesef mamaya basladik. Su anda sadece sabahlari anne sutu aliyor Ve ardindan mama takviyesi yapiyorum.Su anda 8 aylik ( duzeltilmis 6 Ay) olan bebegimin boyu 73 cm kilosu 7900- 8000 gr. bas cevresi ise 43 cm. sizin verdiginiz tabloya gore boyuna gore olmasi gereken kilodan 1,5 kg kadar eksik. Bu normal midir ya da nasil hareket etmek gerekir. Istahi gayet yerinde.kati gidaya duzenli olarak gecmedim.gunde 180 * 6 mama iciyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120623
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 18:33
Boyu yanlis olculmus olabilir.
3.5kg doganlar bile, 8 aylikta; 69cm olurlar, nerde kaldi 1800gram dogan bir bebek bu boya erissin.
Boyunu baska bir yerde daha olcturun, veya evde kendiniz. "Terzi mezuru' ile olcun.
Kilosu; 3.5kg doganlara yetismis, cok super bir durum..
Muhim olan. "yasina gore" kilosudur. Kilosuna gore boyu uzun olmus; o kotu bir sey degildir. Hatta cok daha ustundur. Illede, boyunun kilosuna yetissin diye ugrasmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.