|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zzeynep ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nis 2015 Saat 12:08 |
Doktor bey merhaba. Benim 30 agustos 2014 tarihinde 30 haftalik dogan oglum var. 1800 gr dogdu 1600 e kadar dustu Ve 2 kiloya ulasinca kuvezden cikti. 26 gun kuvezde kaldi. Ciktiktan sonra 3,5-4 kg olana kadar Anne sutune euprotin karistirarak kilo aldirmaya calistik. 4. Ay gibi de malesef mamaya basladik. Su anda sadece sabahlari anne sutu aliyor Ve ardindan mama takviyesi yapiyorum.Su anda 8 aylik ( duzeltilmis 6 Ay) olan bebegimin boyu 73 cm kilosu 7900- 8000 gr. bas cevresi ise 43 cm. sizin verdiginiz tabloya gore boyuna gore olmasi gereken kilodan 1,5 kg kadar eksik. Bu normal midir ya da nasil hareket etmek gerekir. Istahi gayet yerinde.kati gidaya duzenli olarak gecmedim.gunde 180 * 6 mama iciyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120623 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyu yanlis olculmus olabilir.
3.5kg doganlar bile, 8 aylikta; 69cm olurlar, nerde kaldi 1800gram dogan bir bebek bu boya erissin. Boyunu baska bir yerde daha olcturun, veya evde kendiniz. "Terzi mezuru' ile olcun. Kilosu; 3.5kg doganlara yetismis, cok super bir durum.. Muhim olan. "yasina gore" kilosudur. Kilosuna gore boyu uzun olmus; o kotu bir sey degildir. Hatta cok daha ustundur. Illede, boyunun kilosuna yetissin diye ugrasmayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|