merhaba hocam oğlum 18 aylık 83 cm 10 kilo doğduğundan beri kilo eksiği var çok fazla yiyor ama kilo almıyor 6 aydır sadece 600 gr almış çok hareketli inatçı hırçın bi çocuk günlük 1 litreye yakın süt içiyor onun dışında eline ne geçerse yiyor :))görenler çok küçük olduğunu söylüyor ama çok hareketli
hocam neredeyse her hata hasta ateş ,tıkalı burun her defasında sizin dediklerini uyguluyoruz iyileşiyor 4- 5 gün sonra tekara hastalanıyor gündüzleri daha iyi ama geceleri çok kötü oluyor ateş 40 oluyor
okula giden büyük abi var hergün onu almaya gidiyoruz yani hergün kalabalıkta
geceleri ellerini ağzıma sokmadan uyumuyor hocam tırnakları dişetlerimde sürekli konuşuyorum ısırıyorum parmaklarını ama çok inatçı doğduğundan beri sürekli böyle çok rahatsız oluyorum nasıl vazgeçirebilirim ağzım yüzüm hep yara içinde kalıyor tırnaklarını geçiriyor dudaklarıma ağzımın içine
ok uzun oldu hocam sabrınız için teşekkürler ne yapmalıyım
bide abiyi biraz kıskanıyor abide o kadar olgun ki çok seviyor onu ama ödev yapmasına izin vermiyor kalemlerini alıyor yiyor kağıtlarını yırtıyor ona da aldık çanta defter kalem ama hep abininkine saldırıyor kızmıyoruz da ama çocuk her gün ödevini onun yüzünden 3 saatte yapabiliyor
çok eziyet ediyor hocam bize dışarda da diğer insanlara melek gibi davranıyor sarılıp öpüyor :(((((
şimdiden teşekkürler saygılar hocam