|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
evhamlı anne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı evhamlı anne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2017 Saat 17:34 |
hocam farklı bir konu hakkında kafama takılan bir kaç soruyu size sormak istedim..çünkü daha önceki mesajlarımda da yazdığım gibi sadece sizin dediklerinize inanıyor ve size güveniyorum.hocam kızım 04.07.2014 tarihinde 3.850 gr 51 cm olarak doğdu. 35 aylık kızım hastalık sebebiyle kilo vermiştir diye düşünüyordum kilosunu ölçtüm bir kaç gün önce; 16.7 kilo 101 cm boy 50 cm baş çevresi ve sonuç böyleydi.. sizin hazırlamış olduğunuz boy kilo cetvelinde kızım 4,5 yaş olarak gösteriyor.doğduğundan beri gelişimi hep önde ilerledi.yani kızım ileride afedersiniz iri yarı birimi olacak? peki ben şimdi ne yapmalıyım? bu arada benim boyum 1.70 cm, babanın boyu 1.85 cm, ablanın boyu 1.54 cm, 13 yaşında.
hocam hakkınız emeğiniz ödenmez hele ki böyle bir zamanda.. Allah sizden razı olsun.
|
|
elvinrana ve annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iri olmasi; sadece soya cekim degildir.. Beslenme de onemlidir.. Sut ve etli gida agirlikli beslenirse;
ince ve uzun olur... Turk usulu beslenirse, iri (kisa, kalin) olur..
|
|
![]() |
|
evhamlı anne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı evhamlı anne
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 2 yaşına kadar anne sütü aldı beslenmeside sizi tanımadan önce hep süt ve yoğurt ağırlıklı oldu sizi tanıdıktan sonra etide daha fazla olarak ekledim yani türk usulü beslememeye gayret gösterdim şimdi boyu ve kilosu birbirine orantılı mı? böyle devam edeyim mi? kızmayın lütfen sizin vaktinizi alıyorum ama sizin her bir kelimeniz benim için çok değerli
|
|
elvinrana ve annesi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|