|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2014 Saat 15:02 |
hocam hayırlı günler
kızım 15 aylık doğduğunda 3350 gram 49 cm di. evde boyunu ölçüyorum sağlik ocağında hep yanlış ölçüyorlar boyu 73.5 hiç uzamıyor sanki.kilomuz iyi tabloya göre ama boyumuz kısa kızım anne sütü alıyor ek olarak kutu sütü veriyorum içmiyor bisküvi ile verdim ama içmedi...ne yapsam bilemedim hocam birde kızım 3,5 aydır yürüyor önceden düşmezdi 1 haftadır sık sık düşüyor. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogrudur... Eskidende bilmezlerdi, simdide bilmiyorlar... Ogretebilecek kimse yokki!!! Bebegin boyunu, ayaklarini, "Balerin gibi" uzatip, oyle boy olcusu alan Hemsireyi, gozlerimle gordum...
15 aylik, boyunun: 75.5cm olmasi gerekir. Sinirlari (74.5-78)dir. Dusmesi, kendine guven geldiginden ve daha cesur hissettiginden.. Zamanla duzelir. Artarsa, konusuruz. |
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
HOCAM PEKİ BOYU İÇİN YAPABİLECEĞİM BİR ŞEY YOK MU?SÜREKLİ GÖZLEMLİYORUM HOCAM ARTARSA SİZE YAZARIM TEŞEKKÜR EDERİM
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soya cekim olarak, bir sey yapamazsiniz. Genetigi musait ise (Anaya, babaya bakmak gerekir) sut+ D-vitamini almasi SARTTIR.
Tabii, sut yerine; Peynir,Yogurt, Dondurma ve sutlu tatlilarda, ayni isi gorur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Ara 2014 Saat 19:12 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
HOCAM BABASI 178 BEN 152 UZUN OLMA ŞANSI YOK GALİBA SÜT İÇİREMİYORUM
![]() Düzenleyen zulluuuuuuuuu - 28 Ara 2014 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Obur sutlu gidalara agirlik verin.
100gram peynir, 500ml sute esittir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
teşekkür ederim hocam
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Hocam iyi günler kızıma boyu için dvit ampul içirebilirim miyim?2,5 ay önce 1 ampul dvt3 içirmiştik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|