|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
alpalp
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: boy-kilo-gelisimGönderim Zamanı: 14 Ara 2015 Saat 20:15 |
|
Hocam Selamlar,
24.11.2014 dogumlu oglum, 2880 kilo, 43cm boy, 35 cm bas cevresi olcumuyle dogdu. 1 ay sonra olculdugunde 4300 kilo, 52 cm boy, 37 cm bas cevresi olculdu. 1. Ay olcumunu yapan yer aile hekimligi bu olcumlere pek guvenmiyorum. 11 aylik olcumunde 9440 kilo, 72 cm boy, 47 cm bas cevresi olculdu hastanede. 12.5 aylik oldugunda kilo 9750, boy 72cm, bas 47.5 olculdu. Doktor kilo ve boyun sinirin altinda kaldigini, kilonun cok onemli bi dusukluk olmadigini ama boy icin tehlikeli oldugunu, hic uzamamasinin sikinti oldugunu soyledi. Oglum 2 ayda ust uste grip oldu, sizin sozunuzden cikmayarak atlattik, o ara istahi azaldi, sut icmedi, uzamamasi bununla alakali olabilir mi? Doktora nasil bi tehlike bu diye sordum, eveleyip geveledi. Bir sey de soylemedi, icime kurt dusurdu. Demir ilaci kullanmadigimi soyleyince kan tahlili yaptirdi, kani iyi cikti ama bu sefer de wbc 12,07 cikti diye takildi, gribi devam ederse antibiyotik verebiliriz dedi. Griple Ilgili bi Sikayetimizy ok, gecmek Uzere zaten dedim, siz bilirsiniz dedi. Sastim kaldim hocam. Hocam cok uzattim ama bir de ogluma 6. Aydan beri kutu sutu vermeye calisiyorum, onceleri gece sut icmiyodu, yeni yeni.mama yerine sut iciyo geceleri. Ancak daha sik uyaniyor. Sut mamadan daha cabuk aciktiriyo olabilir mi? Cevaplarinizi merakla bekliyorum. Simdiden cok tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2015 Saat 20:52 |
|
O doktor, yarim akli ile, sozum ona, sizi meraklandirip, her ay getirtecek!!
600gram eksik dogdugu halde, kilosu yetismis, dogumda; 7cm eksik olan boyda, 2cm eksige gerilemis. Daha ne olsun!!! Cocuk kan degerleri, eriskin Referans araliklari ile incelenemez.. Bunu o aptala soyleyin, adam gibi doktorluk yapsin. Oyle, anlastigi ve kendisi gibi sahtekar olan Laboratuvarla isbirligi yapip, sahte raporlara dayanarak sahtekarlik yapmasin.. 7 ay-2 yas cocuklarda, WBC: 6.0-17.0 araligindadir... Eriskinlerin WBC:4.5-11.0 araligi ile mukayese edilemez.. O aptala bunu aynen soyleyin.. Cocugunuz normal, aynen bildiginiz gibi devam edin. Allah kimseyi bu Cocuk doktorlarina muhtac etmesin..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Ara 2015 Saat 20:53 |
|
![]() |
|
alpalp
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Ara 2015 Saat 20:57 |
|
Hocam cok sagolun ekimde telefon cevabinizi bekliyodum. Sut mamadan daha cok aciktirir mi, gece mama yerine sut veriyorum artik ama 1.5 saatte bir uyaniyor. Bu konuda tavsiyeniz var mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2015 Saat 06:03 |
|
Maksat; doyurmak degil, beslemek oldugu icin, sut icmesi, mama icmesinden daha hayirlidir. 4 aydan sonra, sakin mama vermeyin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|