|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hazel82 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2017 Saat 23:24 |
Merhaba hocam.benim 5 bucuk yasinda oglumda 5 aydir boynunda ilk basta 24.8 mm lenf bezesi tespit edildi.usg ile bakildi.3 ayda bir de bakiliyor.bu ay bakildiginda 21.9 mm olmus.disinde sorun vardi.dolgu yaptirdik.2 hafta once de koltuk altinda 1cm civari bir lenf bezesi farkettim.1.5 ay once hemogram bakildi degerleri normaldi.
Alt ast alp de bakildi.alp 994 cikti.sizce kotu bir durum var midir oglumda.kotu bir sey olacak diye cok korkuyorum.boyundan sonra koltuk altinda da beze olmasi beni uzuyor😔 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kotu durum yok, sadece sizi iyi KEKLIYORLAR!!! Siz hic; bu yasta boynunda Lenf bezleri OLMAYAN bir cocuk gordunuzmu?? Yapilan islerin hepsi nafile ve isin sahtekarligi.. Sizin hassasiyetinizi suistimal ediyorlar. Bunlar cok yazildi-cizildi...Eski mailleri ( bugunden geriye giderek) okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|