|
Boyundaki lenf bezleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Svitlana ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2023 Saat 11:51 |
Hocam merhaba. 5 yaşındaki kızımın 1 ay önce sol tarafta boynum acıyor dedi, bir baktım lenf bezi şişti, sağda da fasulye gibi bir tane vardı ama acımiyordu. Acı 2 hafta sonra geçti bezleri aynı boyutunda kaldılar. İkisi deri altında kayıyordu bu yüzden doktora götürmedim. Fakat 2 hafta önce grip oldu kızım ( burun akıntı, balgamlı öksürük hata kulak ağrısı oldu, grip için bütün tavsiyeleri uygulandım). Dün solda lenf bezlerin çoğalması farketim, 3-4 tane var, 3 tane kayıyor 1 tane daha sert ( balgamlı öksürük devam ediyor hafif) nasıl bir yol izlemeliyim? Çoğalması tehlikeli mi?
|
|
![]() |
|
Svitlana ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Paranıza yazık olmuş!
Hiçbir şey yapmanız gerekmezdi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allahtan devlet hastanede yaptırdım. Napalım hocam, Siz aramızda olmayınca kendi kendimiz muayene yapıyoruz, ondanda 100% emin olamıyoruz.
Hocam okuduğuma göre lenf bezlerin küçükmesi 2-3 ay sürecek değil mi? Tabii bu süreçte yeni hasta olmazsa
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle. Uğraşmayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|