|
Bronsi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yagmur Diler ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yagmur Diler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kas 2023 Saat 10:41 |
Merhaba Hocam, Oğlum 48 aylık, 18.5 kg, geniz eti büyük 2 yaşındayken bronsolit dendi. 2 sene içerisinde toplamda 2
bornşolit ve 2 bronşit teşhisi kondu. 2 sefer bir gece ve 1 seferde 2 gece hastanede yattık. Gecen hafta burun akıntısı oluştu. Serum fizyolojik, limon
suyu verdim. Burnu akıyordu ve rahattı. Solunumu normaldi. 48 saat sonra hafif
hırıltı ve öksürük oluştu. 6 saat sonra nefes alması zorlaştı (dakikada 35-40).
Çocuk doktoruna götürdüm. Akciğer filminde az bronşit
gözüküyor dedi. Saturasyon 90 idi. Oksijen verdi. Ventolin ve cortair uyguladı.
Ventolin sornasında da göğüs çukuru içeri çöküyordu. Sonuçlar: RSV+adeno virius testi negatif, Sars cov testi negatif. WBc: 13,24
Ref: 4.16-10,2 Birim 10 3/nl CRP: 1.51 mg
Ref: 0-5 Neut: 7.16
Ref: 1.9-6,9 Birim 10 3/nl LYMPH: 4.11
Ref: 0.6-3,4 Birim 10 3/nl Mono: 1.22 Ref: 0.1-0,9 Birim 103/nl Total IGE : 111 IU/ml
Ref: 0-60 Birim IU/ml Daha önce bronşit olmuş. Total IGE si yüksek. Astım olabilir dedi. Hastaneden ayrılıyoruz birazdan. Klamer, Once air tablet,
ventolin ve cortair verildi hocam. Öğrenmek istediğim: 1- 1-Neden üst yolunum yolu hastalığından sonra Bronşit
oluştu. 2- 2-grip veya hastalığı nedir? 3- 3-Astım olabilir mi? Ne yapmalıyız? Teşekkürler. Saygılar. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunumuzun, Turkiye'de yaygin olarak uygulanan SAHTEKARLIKLARI VE DOLANDIRICILIK yontemleri.
1- Bu assagilik doktorlar, ASLA Grip teshis etmezler. 2- uyguladiklari; "Sahtekatligin 3 Safhasi" ile sizleri iste boyle dolandiriyorlar. 3- Turk doktorlari; "kargadan baska kus, Astim ve bronsitten baska hastalik" bilmezler! 4- Size uygulananlarin tamami dolandiriciliktir. Yapilan SAHTEKARLIKLAR: 1- Dort yasinda bir cocukta: WBC ust siniri, 15.5 dur. Size verilen "Referans Araligi", eriskinlere aittir. Turk doktorlari; eriskin WBC degerleri ile Cocuk WBC degerlerinin ayni oldugunu sanacak kadar cahillerdir. 2- Akciger Rontgeninde; "bronsit" GORULMEZ!! Bu kadar da aptallik olmaz! 3- Bronsit ve Bronsiolit; daima viruslarla olur. ASLA kortizon ve Antibiyotik verilmez. 4- "Solunum zorlasmasi" baska sey, "solunum hizlanmasi" baska seydir. Zaturre oldugunda; solunum sayisi, dakikada 60 ustu olur. Astim oldugunda, solunum yavastir!! Rahat nefes alinir, sikintili solunum verilir. Griplerde, nefes alma sikintilidir, nefes verme rahattir. 5- Hastanelerde oksijen saturasyonu icin kullanilan; "Pulse Oxymeter" ler ERISKINLER ICINDIR!!!! Cocuklarda o yuzden DAIMA dusuk sonuc verir. O PUST doktorlar bunu bildikleri icin, sozum ona yapilan sacma sapan tedavilerden sonra olcum yapmazlar, zira gene dusuk cikacak, ve sahtekarliklarinin foyasi ortaya cikacaktir! 6- IgE: Erkeklerde: 0-230IU/mL araligindadir. Size verilen, "referans araligi" YANLISTIR! Resmen sahtekarlik yapiyorlar! Bunlar o kadar SALAK doktorlardir ki, viral bir hastaliga, hem antibiyotik, hem Kortizon hem astim ilaclari verirler! Sirf burnu tikandi, solunumu (sozum ona ) zorlasti diye Turkiye'de hastanelere giderseniz, sizi iste boyle dolandirirlar! Bu assagilik doktorlar, hic bu 4 sene zarfinda, Grip teshis ettiler mi?? Asla etmezler. Sadece benim dediklerimi uygulayin, ben bunlara hakeret etmeye biktim, bunlar isitmekten bikmadi. Zira bu sekilde para kazaniyorlar. Sakin verilen ilaclari KULLANMAYIN. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi mutlaka okuyun. GITMEYIN SUNLARA!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Kas 2023 Saat 21:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|